Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 156
Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2017 | 15:28

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Dokumentaren om mor-datter-stjerneparret er ærlig og hjertevarm, men skildrer også bagsiden af berømmelsen.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2015 | 11:50

The Returned

Amerikansk genindspilning af den mesterlige franske serie Les Revenants kan ikke genskabe den fængslende, urovækkende stemning.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2014 | 21:02

Ar­vin­ger­ne – sæson 1

Arvingerne hutlede sig igennem de sidste par afsnit, men undervejs bød sæson 1 på familiedrama og skuespil af ypperste karat.

Tv-anmeldelse
13. dec. 2016 | 10:01

Planet Earth II

Efterfølgeren til Vores planet hylder Jordens skønhed og viser dyrelivets vidundere med billeder, der er så imponerende, at man knapt kan tro sine øjne.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2014 | 21:00

Ar­vin­ger­ne

DR’s nye søndagsserie Arvingerne tager favntag med den moderne familie – og gør det med dialog og skuespil, der hører til det bedste, dansk tv-drama har leveret.

Tv-anmeldelse
14. sep. 2015 | 09:28

Mr. Robot

En socialt angst hacker hvirvler os ind i sit tankespind i sommerens hit-serie, der er skræmmende god underholdning – og blandt andet instrueret af Niels Arden Oplev.

Tv-anmeldelse
05. okt. 2015 | 20:55

Homeland – sæson 5

Efter fire sæsoner har de fleste serier slået sig til ro, men spionserien Homeland kaster sig modigt i kødet på verdens storpolitiske problemstillinger.

Tv-anmeldelse
25. sep. 2016 | 21:12

Bedrag – sæson 2

Bedrag er med sin poetiske og meget danske socialrealisme stadigvæk et rimeligt originalt ridt i en skamredet krimi-tv-genre.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om det tunge vand

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om det tunge vand, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

© Filmmagasinet Ekko