Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 158
Tv-anmeldelse
01. jan. 2015 | 20:57

Ar­vin­ger­ne sæson 2

Boet er gjort op, men kaosset går stadig i arv i Grønnegård-familien. I anden sæson af DR-serien spreder det sig til manuskriptet, som dog realiseres og spilles til perfektion.

Tv-anmeldelse
18. jan. 2016 | 00:46

Billions

Serie om det hektiske finansliv på Wall Street slår gnister, når Paul Giamatti og Damian Lewis står over for hinanden, men det gør de alt for sjældent i første to afsnit.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om det tunge vand

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om det tunge vand, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2014 | 21:02

Ar­vin­ger­ne – sæson 1

Arvingerne hutlede sig igennem de sidste par afsnit, men undervejs bød sæson 1 på familiedrama og skuespil af ypperste karat.

Tv-anmeldelse
14. okt. 2015 | 19:44

Beasts of No Nation

Cary Joji Fukunaga har lavet en brutal skildring af børnesoldater, der kan ses på Netlix. De grumme og grandiose billeder havde virket endnu stærkere på det store lærred.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

Tv-anmeldelse
07. okt. 2015 | 00:50

The Affair – sæson 2

Historien om Noah og Alisons hede, men problematiske affære formår i sin fængslende anden sæson at grave endnu dybere i den menneskelige psykes sumpede undergrund.

Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
11. juli 2016 | 11:42

The Night Of

Fremragende krimiserie fortæller fængslende historien om et mord fra både den anklagede, politiet og advokaternes synsvinkel.

Tv-anmeldelse
25. sep. 2016 | 21:12

Bedrag – sæson 2

Bedrag er med sin poetiske og meget danske socialrealisme stadigvæk et rimeligt originalt ridt i en skamredet krimi-tv-genre.

© Filmmagasinet Ekko