To biografbilletter med abonnement på Ekko

Tegn abonnement på Danmarks toneangivende filmmagasin og få enten to gratis biografbilletter eller halv pris på tolv kvalitetsfilm.

Mads Mikkelsen smider hæmningerne i Thomas Vinterbergs Druk, der får premiere i danske biografer efter sommerferien.

På Ekkos redaktion har vi allerede set filmen, og vi kan garantere, at der venter dig en stor oplevelse. Det er en af Vinterbergs allerbedste, og du har aldrig nogensinde set Mads Mikkelsen så bevægende.

I næste nummer af Ekko kan du møde Thomas Vinterberg og læse alt om filmen. Hvis du tegner abonnement nu, forærer vi dig to biografbilletter (værdi 180 kr.), som du kan bruge på Druk, Christopher Nolans storfilm Tenet eller en anden film i Nordisk Film Biografer over hele landet.

Et årsabonnement koster kun 395 kr. Abonnementet består af fire numre og er fortløbende.

Når du tegner abonnement, kan du også vælge vores tilbud om at få rabatkuponer til tolv kvalitetsfilm i biografklubben Filmporten (værdi 540 kr.). Kuponerne kan deles med venner og bliver aldrig for gamle.

Du kan også give årsabonnementet i gave til en ven. Følg bestillingsformularen herunder:

Abonnement med to gratis biografbilletter:
Bestil privat Bestil gave Bestil firma

Abonnement med halv pris på tolv biografbilletter:
Bestil privat Bestil gave Bestil firma

Hos Ekko er vi på forkant med de mest spændende film og serier. I hvert nummer sætter vi fokus på et aktuelt tema, og bagerst i magasinet finder du landets største anmeldersektion. Magasinet er designet i et flot coffee table-format.

Abonnementet giver også adgang til vores app, hvor du kan læse det nyeste magasin og alle tidligere udgivelser på mobil, tablet eller i din browser. 

Du kan også bestille abonnementet på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

© Filmmagasinet Ekko