Giv Ekko i julegave og få bonusgave!

Bestil frem til den 24. december klokken 12, og Ekkos chefredaktør i Københavsområdet bringer personligt det spritnye magasin ud til døren inden juleaften. Gaveabonnementet kan bestilles helt til 31. december.

Julen står for døren, og vi har den perfekte gave til filmelskeren!

Med et gaveabonnement kan du glæde en ven eller et familiemedlem med ét års abonnement (fire fyldige numre i coffee table-format) samt adgang til vores app, hvor man kan læse alle tidligere numre digitalt.

Gaveabonnementet koster kun 435 kr., og som tak får du selv en gave (som du også kan vælge at give til gavemodtageren)!

Vælg mellem en gratis billet i biografer over hele landet, halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten eller fem lejefilm hos Blockbuster.

Til at lægge under juletræet får du det spritnye magasin #95, der netop er kommet fra trykkeriet.

Hvis du gav Ekko i julegave sidste år, vil gavemodtager automatisk modtage det kommende nummer som en del af sit gamle abonnement. I så fald har du mulighed for at vælge én af filmbøgerne i Kosmos-serien til at lægge under juletræet. Blot anfør titlen i kommentarfeltet på bestillingssiden.

Du kan også få skrevet en julehilsen på det særlige Ekko-papir.

Bestil senest søndag den 24. december kl. 12, og Ekkos chefredaktør Claus Christensen vil i Københavnsområdet personligt udbringe det nye magasin, som du kan lægge under juletræet. Bestillinger fra hele landet vil blive behandlet til og med den 31. december

Tilbuddet gælder året ud!

  

Julegaveabonnement med
gratis biografbillet:

 

Pris: 435 kr.


Spar: 90 kr.

 

Bestil indland Bestil udland

 
  

Julegaveabonnement med
halv pris på 12 biobilletter:

 

Pris: 435 kr.


Spar: 540 kr.

 

Bestil indland Bestil udland

 

  

Julegaveabonnement med
5 film til Blockbuster:

 

Pris: 435 kr.


Spar: 245 kr.

 

Bestil indland Bestil udland

 

Du kan også få det aktuelle nummer af Ekko samt et ældre magasin sendt direkte til gavemodtager. Følg blot vejledningen, når du bestiller. Forsendelsen er gratis.

Filmporten er en biografklub for dem, der har lyst til kvalitetsfilm. I de første måneder af 2024 viser klubben de tre store prisvindere fra Cannes-festivalen: Aki Kaurismäkis Faldne blade, holocaust-dramaet The Zone of Interest og den franske Guldpalmevinder Frit fald. Rabatkuponerne kan deles med venner og har ingen udløbsdato.

Vælger du gaven med film på Blockbuster, giver det mulighed for at se fem af de 12.000 titler i alle genrer på streamingtjenesten.

Du kan også bestille gaven på telefon 8838 9299 eller 2729 0011 eller skrive til sekretariat@ekkofilm.dk.

© Filmmagasinet Ekko