Læs Ekko og se fremragende film

Tegn abonnement på Danmarks toneangivende filmmagasin og se fem valgfri film på Blockbuster til en værdi af 245 kroner.

Nu er der mulighed for at se nogle af de mange forrygende film, som vi skriver om i Filmmagasinet Ekko.

Et årsabonnement koster kun 395 kr. og består af fire numre i et flot coffee table-format, men vi har også et ekstra tilbud, når du tegner abonnement. 

Ekko har indgået et samarbejde med danske Blockbuster, som betyder, at nye læsere blandt streamingtjenestens mere end 10.000 titler kan udvælge fem lejefilm (værdi op til 49 kr. pr. styk). 

Blandt perlerne er den morsomme Klovn the Final, Oscar-vinderen The Favourite, Tarantinos herlige Hollywood-hyldest Once Upon a Time in Hollywood og Joaquin Phoenix som forstyrret superskurk in spe i Joker

Tilbuddet kan købes til dig selv eller gives til en ven. Abonnementet er fortløbende. Følg bestillingsformularen herunder:

Abonnement med fem film til Blockbuster:
Bestil privat Bestil gave Bestil firma

Alternativt kan du benytte et af vores andre tilbud ved oprettelse af abonnement.

Hos Ekko er vi på forkant med de mest spændende film og serier. I hvert nummer sætter vi fokus på et aktuelt tema, og bagerst i magasinet finder du landets største anmeldersektion. Magasinet er designet i et flot coffee table-format. 

Abonnementet giver også adgang til vores app, hvor du kan læse det aktuelle magasin og alle tidligere udgivelser på mobil, tablet eller i din browser. 

Du kan også bestille abonnementet på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

© Filmmagasinet Ekko