Anmeldelser

49 - 60 ud af 2359
Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 08:00

Amour

Michael Hanekes Guldpalme-vinder fortjener alle de stjerner, den kan få, skriver Klaus Rifbjerg.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Killing Them Softly

Gangsterfilm med Brad Pitt udsætter finanskrisen for en uforglemmelig, eksistentiel orkestrering.

Biografanmeldelse
22. nov. 2012 | 10:09

Manden med kameraet

Dziga Vertovs 83 år gamle stumfilmmesterværk giver fornyet tro på filmkunstens muligheder.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

Moonrise Kingdom

Excentrisk, skævt, sjovt og følsomt – mesteren Wes Anderson viser sprudlende topform i Moonrise Kingdom.

Biografanmeldelse
29. aug. 2012 | 12:00

Modig

Endnu en Pixar-milepæl i animationsfilmens historie, hvor det hæderkronede animationsselskab går helt nye veje.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Biografanmeldelse
27. juni 2019 | 10:59

Apollo 11

Bjergtagende smuk dokumentar om månelandingen er så insisterende autentisk, at konspirationstosserne må klappe i.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 09:54

Sommer

Sprudlende og oprørsk fortælleglæde gennemsyrer Kirill Serebrennikovs forfriskende hyldest til 80’erne russiske punkmiljø.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 16:24

Booksmart

Hylende morsom high school-komedie er fyldt med girlpower, energiske hovedroller og et hav af sprudlende bifigurer.

© Filmmagasinet Ekko