Anmeldelser

For tag: netflix
37 - 48 ud af 114
Tv-anmeldelse
14. juli 2015 | 17:00

BoJack Horseman – sæson 2

Anden sæson af Netflix’ animationssatsning BoJack Horseman er en underholdende parodi på fænomenet Hollywood med en knugende eftervirkning.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 17:57

The Eddy

Oscar-vinderen bag La La Land kontrasterer virtuost sorg og lykke i musikalsk Netflix-serie om livet på en jazzklub.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 08:08

Kalifat

Nervepirrende svensk spændingsserie byder på stærke karakterer og viser en grum verden med radikalisering og terror.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Serieanmeldelse
19. mar. 2020 | 10:40

Pandemi

Uhyggeligt aktuel Netflix-dokumentar viser faren ved en influenza-epidemi i skildringen af heltes kamp for at redde menneskeheden.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 10:36

Blodtur

Norsk Netflix-serie byder på underholdende gys, overnaturlige kræfter og syge plot-twist, når den udstiller menneskets værste sider.

© Filmmagasinet Ekko