Anmeldelser

For tag: netflix
25 - 36 ud af 74
Tv-anmeldelse
11. jan. 2016 | 02:00

Making a Murderer

Oprørende Netflix-dokumentar om et formodet justitsmord viser, at enhver ikke er uskyldig i Guds eget land, indtil det modsatte er bevist.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Streaminganmeldelse
09. juni 2017 | 19:35

Shimmer Lake

Et fejlslagent kup bliver fortalt baglæns i veloplagt Netflix-komediedrama, som er skabt i Coen-brødenes ånd.

Streaminganmeldelse
14. juli 2017 | 16:11

To the Bone

Knugende og humoristisk Netflix-film skaber indsigt i, hvordan anorektikere tænker og føler.

Serieanmeldelse
21. aug. 2017 | 12:44

The Defenders

Seriernes svar på The Avengers er en skuffende fortælling om en ellers dragende og dynamisk heltegruppe.

Streaminganmeldelse
05. feb. 2018 | 10:37

The Clover­fi­eld Paradox

Astronauter løser Jordens problemer, men pludselig er planeten pist borte. Tredje film af Cloverfield-serien er en forvirrende blanding af gys og morskab.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

Serieanmeldelse
10. okt. 2018 | 17:20

The Haunting of Hill House

Under Netflix’ store gysersatsning gemmer der sig ikke blot en klam spøgelseshistorie, men også et tragisk familiedrama.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

© Filmmagasinet Ekko