Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2531
Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Carrie

Alle ambitioner om en nyfortolkning af Stephen Kings bog er faldet til jorden i overflødig genindspilning af Carrie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 18:56

Tarok

Ekkos anmelder har aldrig oplevet så meget jysk chauvinisme som i filmen om hele Danmarks travhest, Tarok, som afvikles i lemfældigt luntetrav.

Computerspilanmeldelse
24. okt. 2013 | 19:33

Cloud Chamber

Kan man fortælle en historie ved at kombinere de helt store kosmiske mysterier med mekanismerne fra Facebook? Det nye onlinemysterium Cloud Chamber gør forsøget, og resultatet er opslugende.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:57

Jackass Presents: Bad Grandpa

Hvad er Jackass-leder Johnny Knoxville uden sine gamle venner? Ikke meget, viser forvirret fjollefilm med uudholdelig bessefarhistorie.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:13

Captain Philips

Paul Greengrass’ pendant til Kapringen har mere suspense, mere action og mere politik. Den er muligvis fuld af løgn, men dens fjendebillede er rigt på nuancer.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

What Richard Did

Barsk irsk ungdomsdrama gemmer på interessant politisk allegori om finanskrakkets moralske skurke.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Farvel til mafiaen

Robert De Niro og Luc Besson fortsætter deres karrierenedtur med kikset mafiaparodi.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Reaching for the Moon

Brasiliansk biopic om et lesbisk forhold mellem en digter og arkitekt er fyldt med lækre optagelser, som utvivlsomt har vakt glæde hos landets filmfonde.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Betties tur

Skuespiller-ikonet Catherine Deneuve brillerer som kæderygende eks-skønhedsdronning, der prøver at finde mening med livet i den tredje alder.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Escape Plan

I flugtfilmen Escape Plan spiller Stallone og Schwarzenegger ikke nær så meget med musklerne, som de plejer. Men alligevel fiser det hele ud i larmende eksplosioner.

© Filmmagasinet Ekko