Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2788
Biografanmeldelse
02. okt. 2014 | 00:17

Krummerne – Alt på spil

Genopvækkelsen af Krummerne er en bevidstløs og humorforladt imitation af de folkekære forgængere.

Biografanmeldelse
01. okt. 2014 | 17:53

Peddersen og Findus – Den lille dril­lepind

Peddersen og Findus mødes i en ny, uskøn forening mellem live action og cumputeranimation. Og deres legesyge venskab er blevet til et dysfunktionelt far-barn-forhold.

Biografanmeldelse
01. okt. 2014 | 10:58

Let's Be Cops

Idéen om at lave en komedie, hvor to nobodies klæder sig ud og agerer politibetjente, er ikke helt dårlig. Det er Let’s Be Cops til gengæld.

Biografanmeldelse
29. sep. 2014 | 13:51

Nick Cave: 20.000 dage på jorden

Semidokumentaren om den 20.000’ende dag i Nick Caves liv giver et særegent indblik i at være menneske og kunstner på et bestemt tidspunkt i livet.

Biografanmeldelse
28. sep. 2014 | 13:51

Fa­san­dræ­ber­ne

Den romantiske hævn er benzinen i jagten på forbrydelsens element. Andet besøg i Jussi Adler-Olsens Afdeling Q er markant bedre, mere raffineret og dystert drevent fortalt end Kvinden i buret.

Biografanmeldelse
25. sep. 2014 | 19:12

Ekstra Bladet – uden for citat

Mikala Kroghs film er en dødsmesse over en avis, der hed Ekstra Bladet. Et drama om et rådvildt, synkende flagskib, som engang var Danmarks mastodont blandt aviserne.

Biografanmeldelse
24. sep. 2014 | 19:05

Ludo

Den første færøske spillefilm i femten år tvinger os til at mærke, hvordan det føles at vokse op med psykisk sygdom i familien.

Biografanmeldelse
24. sep. 2014 | 07:06

Jersey Boys

Clint Eastwoods musicalfilmatisering om The Four Seasons har svært ved at holde takten mellem et manuskript i kækt prestissimo og instruktørens andante melodrama.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 19:43

Svinene

Fransk films eksperimenterende førstedame, Claire Denis, har kastet sig ud i en thriller. Hos hende bliver et stramt plot til æggende, sansemættet og befriende mystificerende filmkunst.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 19:05

If I Stay

If I Stay, om en teenagepige i koma, presser hårdt på tårekanalerne, men der er noget forlorent over filmen.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 13:29

The Equalizer

Spændingen punkteres af Denzel Washingtons alt for fejlfrie helt og et konfliktforladt univers i en film, der gør effektiv brug af action-håndbogens ældste tricks.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 11:24

Op­ti­mi­ster­ne

Humoristisk, norsk dokumentarfilm om et aldrende volleyballhold rammer lige i hjertekulen og viser os, hvordan livet bør leves.

© Filmmagasinet Ekko