Anmeldelser

2533 - 2544 ud af 2796
Biografanmeldelse
22. mar. 2018 | 10:08

Hver dag

Teenageromance charmerer med et tankevækkende koncept, der viser, hvorfor man ikke skal dømme efter det ydre.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 13:45

A Woman Captured

Slaveriet lever videre i en ungarsk tidslomme, som dokumentar lader os opleve på nærmeste og mest foruroligende hold.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 21:47

Exit

Tidligere venstreekstremist og nynazist undersøger, hvad der får mennesker til at gå ind i ekstremistiske bevægelser, og hvorfor det er så svært at komme ud igen.

Biografanmeldelse
24. mar. 2018 | 14:04

Fædre og sønner

Fortiden forenes vedkommende med nutiden i Andreas Dalsgaards dokumentar, der fortæller den farverige spion- og kolonialisme-historie om familien Haslund-Christensen.

Cph:Dox 2018
22. mar. 2018 | 21:28

Infinite Football

Corneliu Porumboiu indfanger vidunderligt, uforudsigeligt og med stor humor bureaukratisk sløvsind, dagdrømme og mod på forandring i den rumænske virkelighed.

Serieanmeldelse
25. mar. 2018 | 21:11

Liberty – afsnit 5

DR’s prisværdige forsøg på at gå nye veje endte desværre i et altmodisch voodoo-melodrama om hvid dekadence og hedonisme, der er en foræring til modstanderne af ulandshjælp.

Biografanmeldelse
27. mar. 2018 | 10:39

Hotel Europa

Emsemblefilm a la Robert Altman reflekterer over Første Verdenskrigs betydning, men er for selvhøjtidelig og pegefingerpædagogisk.

Cph:Dox 2018
26. mar. 2018 | 00:39

False Con­fes­sions

Danske Katrine Philp sætter det amerikanske retssystem under lup og viser, hvor let det kan være at få uskyldige til at tilstå forbrydelser, de ikke har begået.

Biografanmeldelse
26. mar. 2018 | 11:12

Hu­le­man­den Sten

Nick Parks surrealistiske fodboldfilm, der foregår i bronzealderen, insisterer på at være sjov. Men det er den bare ikke.

Serieanmeldelse
26. mar. 2018 | 14:16

Trust

Danny Boyles tv-serie fortæller spektakulært og slående, men også med ujævne toneskift historien om kidnapningen af verdens rigeste mands barnebarn.

Biografanmeldelse
29. mar. 2018 | 12:03

Pacific Rim: Uprising

Det er stadigvæk underholdende at se robotter og monstre slå løs på hinanden, men opfølgeren til Guillermo del Toros etter mangler mesterens visionære blik.

© Filmmagasinet Ekko