Anmeldelser

2533 - 2544 ud af 2571
Streaminganmeldelse
18. juni 2019 | 16:22

Ice on Fire

Klimadokumentar produceret og indtalt af Leonardo DiCaprio er en ordentlig opsang om at få den grønne omstilling op i gear.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 19:10

Trans­ni­stra

Ungdomsskildring fra Europas mest oversete republik giver et hjertevarmt og naturligt indblik i unges liv langt fra Danmark.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Biografanmeldelse
21. juni 2019 | 11:49

A Dog’s Journey

Dennis Quaid og menneskets bedste ven har næsten lige varme øjne i hjertelig, men forudsigelig hundefilm.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 23:00

Annabelle Comes Home

Tredje film i rækken om den dæmoniske dukke byder på charmerende figurer og koldsvedsfremkaldende uhygge.

Biografanmeldelse
06. juli 2019 | 19:03

I krig

Vincent Lindons menneskelighed er uovertruffen i socialt drama om arbejderes kamp for at bevare deres fabrik og krav om et minimum af anstændighed.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 01:52

Løvernes konge

Dyrene har mistet deres charmerende mimik, men stærke stemmeskuespillere og Hans Zimmers storslåede lydside redder Disneys live-action-genindspilning.

Biografanmeldelse
21. juli 2019 | 23:05

Claire Darling

Catherine Deneuve er formidabel som matriarken, der er overbevist om, at hendes sidste dag er kommet. 

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 08:14

Tolkien

Historien om forfatteren af Ringenes herre er en skabelonagtig biopic, der er hullet som en si og krydret med kunstige påfund.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 22:38

Carmen og Lola

Spansk homodrama om to piger, der går imod forældrenes planer og følger kærligheden, engagerer med et sympatisk budskab.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 21:40

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Selv efter moderne action-standarder er plottet langt ude i et spinoff, hvor manuskriptet lader de sjove og charmerende hovedpersoner i stikken.

© Filmmagasinet Ekko