Anmeldelser

49 - 60 ud af 2381
Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 08:04

Kraf­ti­di­o­ten

Norge viser sig for alvor som et filmland med ambitioner i den absurd-komiske Kraftidioten, der er Skandinaviens svar på Fargo. Stellan Skarsgård deler øretæver ud til den norske mafia.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 09:15

The Hunger Games: Mo­ck­in­gjay – del 1

Mockingjay – del 1 stråler af talent, fortælleoverskud og æstetisk sikkerhed og gør Hunger Games-serien til en saga om undertrykkelse og frihedskamp.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Biografanmeldelse
03. juli 2019 | 17:25

Kæ­le­dy­re­nes hemmelige liv 2

Anders Matthesens stemme skal lige varmes op, men så bliver opfølgeren til en mere eller mindre glemt kæledyrskomedie overraskende morsom og meningsfuld.

Biografanmeldelse
23. juli 2019 | 15:39

Mystify: Michael Hutchence

Dokumentar om Michael Hutchence fra INXS når ind til mennesket og udpeger et overfald i København som årsagen til musikstjernens tragiske deroute.

Serieanmeldelse
08. dec. 2017 | 14:44

Vikings – sæson 5

Med danske Alex Høgh Andersen i spidsen som galsindet vikingekrøbling fortsætter den dragende, rå og dunkle fortælling om vores voldsomme forfædre.

Cph Pix 2018
30. sep. 2018 | 23:00

The Man Who Killed Don Quixote

Terry Gilliam fik endelig nedlagt sin vindmølle, og resultatet er et rodet og spraglet koks af et eventyr, som viser instruktørens bedste og værste sider.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 11:42

Danmarks sønner

Talentfulde Ulaa Salim debuterer med et eksplosivt terrordrama, der med stærkt skuespil og overraskelser i ærmet går til kamp mod ekstremisme.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

© Filmmagasinet Ekko