Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2547
Biografanmeldelse
23. maj 2016 | 09:33

En mand der hedder Ove

Storsælgende bog fra Sverige er nu overført til det store lærred, ligeledes på svensk – men det er en triviel, bittersød komedie, som aldrig bliver rigtigt vedkommende.

Biografanmeldelse
20. maj 2016 | 17:25

The Neon Demon

Nicolas Winding Refn er bedst, når han ikke forsøger at være en stor filminstruktør. Det gør han desværre i The Neon Demon.

Biografanmeldelse
12. maj 2016 | 01:35

Angry Birds Filmen

Filmatiseringen af verden mest downloadede mobilspil Angry Birds ligner en dårlig fidus.

Tv-anmeldelse
09. maj 2016 | 15:37

Marseille

Netflix’ første serie på fransk ønsker brændende at være House of Cards på europæisk, men Depardieus borgmester er for blid og serien for tandløs efter amerikansk standard.

Boganmeldelse
06. maj 2016 | 08:42

Astas skygge

I sin portrætbog om Asta Nielsen kommer Eva Tinds egen historie til at skygge for hovedpersonen, som hun mangler kritisk distance til.

Biografanmeldelse
05. maj 2016 | 11:04

Mother’s Day

Jennifer Aniston og resten af det veloplagte skuespilhold kan ikke redde Mother’s Day fra at ende som en ligegyldig gentagelse.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 14:20

The Boy

Gyser om en skræmmende porcelænsdukke behersker genrekonventionerne, men ambitionerne er lave og slutningen decideret latterlig.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 16:13

Den 5. bølge

Infantil katastrofefilm overfortæller det åbenlyse og underudvikler de personer, der kunne have gjort historien interessant.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 00:18

Hardcore

Russisk debutant viser alt fra sin hovedpersons synsvinkel i frenetisk actionfilm. Eksperimentet havde fortjent et bedre manuskript.

Biografanmeldelse
06. apr. 2016 | 16:17

De stand­haf­ti­ge

De standhaftige er et selvmedlidende melodrama, hvor personerne stryges med hårene, når de fortjener at få en verbal lussing.

Biografanmeldelse
31. mar. 2016 | 01:45

London Has Fallen

Gerard Butler myrder terrorister på mere eller især mindre opfindsom vis i ligegyldig actionfilm, hvis eneste formildende omstændighed er Morgan Freemans smil.

Biografanmeldelse
30. mar. 2016 | 11:48

Sorgenfri

Når vi endelig laver en zombiefilm i Danmark, hvorfor skal det så gøres halvhjertet?

© Filmmagasinet Ekko