Anmeldelser

25 - 36 ud af 2745
Serieanmeldelse
15. juli 2020 | 15:52

Centrum

Ekko Shortlist-vinderen Jonas Risvig er blevet et innovativt forbillede for unge, og med coronavirus-serie beviser han endnu engang, at han er i stand til at gribe øjeblikket.

Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 12:23

Proxima

Hyldest til kvinder i rumfarten suger os ind i en fascinerende og sært gammeldags verden og får os til at mærke fysikken, men konflikten mellem arbejde og familieliv virker banal.

Streaminganmeldelse
15. juli 2020 | 08:58

Showbiz Kids

Modig HBO-dokumentar sætter fokus på et stort tabu i film- og tv-branchen – børnearbejde – og viser med skræmmende eksempler, hvad det betyder at få frataget sin barndom.

Biografanmeldelse
14. juli 2020 | 14:03

Bait

Debutinstruktør Mark Jenkin ligner Englands nye arbejderstemme, når han udfolder et formidabelt drama om en fisker fanget i den forkerte tidsalder.

Biografanmeldelse
09. juli 2020 | 08:29

Bølle på eventyr

Computeranimeret eventyr med hunde starter sjovt og originalt, men ender som en rodet og floskelfyldt børnefilm.

Biografanmeldelse
08. juli 2020 | 21:41

The Outpost

Medrivende action og godt skuespil af stortalentet Caleb Landry Jones kan næsten opveje et halvsløjt manuskript.

Streaminganmeldelse
07. juli 2020 | 17:21

Greyhound

Tom Hanks’ flådedrama fra Anden Verdenskrig underholder med effektiv action, men personskildringen holder ikke vand.

Biografanmeldelse
07. juli 2020 | 13:37

Little Joe

En mystisk blomst danner symbolsk afsæt for en isnende thriller om menneskets lykkejagt i visuelt betagende Cannes-vinder.

Biografanmeldelse
06. juli 2020 | 02:26

Livets bedste år

53 år efter Manden og kvinden mødes Anouk Aimée og Jean-Louis Trintignant igen i en film, der binder en livssløjfe og balancerer mellem sentimentalitet og ægte filmmagi.

Streaminganmeldelse
03. juli 2020 | 17:50

The Old Guard

Actionbrag med Charlize Theron byder på velkoreograferede kampe, men handlingen er forudsigelig, og filmen tager sig selv for alvorligt.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 15:20

Maryam – den perfekte kandidat

Kvindekampen er skabelonskåret i saudiarabisk drama, der finder gode øjeblikke i velmenende historie om en læges kamp med et konservativt styre.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

© Filmmagasinet Ekko