Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2339
Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Biografanmeldelse
23. dec. 2016 | 01:13

Why Him?

Far/svigersøn-komedie med Bryan Cranston og James Franco vil gerne forarge, men er lige så fræk som en pruttepude.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

Biografanmeldelse
19. juli 2016 | 22:33

Wien­er-​Dog

Legesyge og begsorte Todd Solondz spidder igen det miserable jordeliv, men overrasker også med sin mest hjertevarme og rørende scene til dato. 

Biografanmeldelse
10. mar. 2015 | 22:16

Wild

Reese Witherspoon trækker i praktiske sko, sjusket tøj og generel giv-mig-en-Oscar-attitude i veldrejet vandrefilm, men alligevel kan hun ikke ryste sit image som pæn pige af sig.

Biografanmeldelse
05. maj 2015 | 13:17

Wild Tales

Skamløst underholdende hævnkomedie skider hul i samfundsnormerne og bør blive årets kultfilm.

Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 09:46

Wind River

Taylor Sheridan debuterer med en gribende thriller om afmagt og apati i et indianerreservat, hvor amerikanerne upåagtet fortsætter et hundredårigt folkedrab.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Winter’s Tale

Russell Crowe, flyvende heste og troen på magi kan ikke redde et endimensionelt manuskript, der lyder som et kludetæppe af Ga-Jol-floskler.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:35

Wish Upon

Det er et alvorligt problem for en gyserfilm, hvis man er ligeglad med, om helten lever eller dør.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Biografanmeldelse
31. maj 2017 | 11:32

Wolf and Sheep

Danskproduceret film om livet blandt fårehyrder i de afghanske bjerge lægger sig mellem det hypnotiserende og det kedelige.

Biografanmeldelse
08. aug. 2013 | 01:02

Won't Back Down

En vigtig debat om det amerikanske skolesystem bliver syltet af en middelmådig instruktør og et overfladisk manuskript.

© Filmmagasinet Ekko