Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2935
Biografanmeldelse
31. aug. 2020 | 17:52

Sy­stem­bry­der

Helena Zengel leverer en skræmmende overbevisende præstation som det niårige problembarn i tysk Berlinale-vinder, hvor realismen går gennem marv og ben.

Biografanmeldelse
07. dec. 2016 | 18:54

Syv minutter over midnat

Intens fantasyfilm om det umage venskab mellem et kløgtigt monster og en ensom dreng er en smuk og rørende oplevelse.

Biografanmeldelse
05. apr. 2017 | 09:27

Sælgeren

Den dobbelte, iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi kan give psykologiske magtspil en Shakespeare’sk tyngde, uden at han på noget tidspunkt bliver teatralsk.

Biografanmeldelse
16. aug. 2016 | 17:34

Søstre

Japansk familiedrama om at leve i nuet og hvile i familiens skød er velspillet og rørende, men er på nippet til at blive sentimental.

Biografanmeldelse
14. nov. 2020 | 16:32

Søstrene Gusmãos usynlige liv

Brasiliansk prisvinder om knægtede kvinder er en usædvanlig og elskelig storfilm, der giver los for farver og følelser.

Biografanmeldelse
02. mar. 2017 | 00:46

T2 Train­spot­ting

For 21 år siden forvandlede Danny Boyle misbrug til filmmagi, men rusen udebliver i nostalgisk fortsættelse af den ultimative heroinfilm.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:18

Table 19

Der er kun få ægte grin i usjov og utroværdig komedie om en fest, man gerne vil gå glip af.

Serieanmeldelse
01. feb. 2017 | 14:54

Taboo

Tom Hardy spiller hårdkogt Afrika-fanatiker i stemningsfuld tv-serie, der fungerer bedst, når helten er mest skrøbelig.

Biografanmeldelse
09. jan. 2014 | 16:23

Tad Stones – den fortabte eventyrer

Historien om den fortabte eventyrer er en charmerende animationshyldest til film som Indiana Jones og Star Wars – og en hæsblæsende fortælling for de små.

Streaminganmeldelse
14. aug. 2020 | 19:03

Tågesyn

Ivan Elmer har for næsten ingen penge skabt en interessant og imponerende billedstærk debutspillefilm, der giver løfter om noget stort.

Biografanmeldelse
07. jan. 2015 | 14:51

Taken 3

Taken-trilogien slutter uden den slå-på-tæven-energi, der gjorde etteren så populær. Og Liam Neeson versus familietrakasserier er knapt så sindsoprivende.

Biografanmeldelse
21. nov. 2013 | 08:11

Tal R – The Virgin

På en halv time kommer vi hele vejen rundt om mennesket og kunstneren Tal R i hyperproduktive Daniel Denciks skævt-poetiske portræt af den danske kunststjerne.

© Filmmagasinet Ekko