Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2787
Biografanmeldelse
27. dec. 2014 | 17:09

The Interview

Komedien, der har fået Nordkorea op i det røde felt og skræmt amerikanerne fra vid og sans, er vagt stødende idioti serveret med selvironisk charme.

Cph:Dox 2019
22. mar. 2019 | 14:02

The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

Oscar-vinder har lavet en fængslende, men uforløst dokumentar om Silicon Valley-sensationen Elizabeth Holmes, der blev verdensberømt på et luftkastel.

Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 07:24

The Invisible Man

Elisabeth Moss er fremragende i horrorfilm, som perfekt rammer #MeToo-tidsånden med sin kløgtige iscenesættelse af enhver kvindes mareridt om et giftigt parforhold.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Tv-anmeldelse
14. mar. 2015 | 19:28

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Advarsel: Dokumentarserie om en mulig seriemorder fucker med dit hoved. Den gør dig rundtosset, forvirret og sommetider endda en smule vanvittig.

Cph:Dox 2017
14. mar. 2017 | 16:30

The John Dalli Mystery

Mads Brügger og Mikael Bertelsen fortsætter veloplagt deres galgenhumoristiske detektiv-udgaver af Gøg og Gokke i EU’s magtlabyrint.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

Serieanmeldelse
17. maj 2017 | 00:36

The Keepers

Netflix’ nye true crime-serie går forbilledligt grundigt til værks i sagen om et uopklaret nonnemord og seksuelle overgreb i den katolske kirke.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 19:10

The Kindness of Strangers

Lone Scherfig mestrer som få andre at blande humor og drama, men i historien om en skæbner på bunden af det amerikanske samfund bliver de gode intentioner for meget.

Biografanmeldelse
10. sep. 2020 | 05:30

The King of Staten Island

Judd Apatow og standup-komikeren Pete Davidson har skabt en effektiv manderollekomedie om mødet mellem en stofomtåget, ung taber og en fraskilt dinosaurmand.

Cph:Dox 2020
26. mar. 2020 | 13:09

The Kingmaker

Selvbedraget har tilsyneladende kun en fysisk udløbsdato, når det gælder Filippinernes tidligere førstedame Imelda Marcos.

© Filmmagasinet Ekko