Anmeldelser

3541 - 3552 ud af 3679
Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 01:18

Vivarium

Vanvittig science fiction-satire over forældreskabet og forstadslivet vækker ubehag og giver samtidig stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 12:03

Vogterne

Drama om franske kvinder under Første Verdenskrig sætter fokus på den moderne kvinderolle og er samtidig en poetisk hyldest til mulden og gårdlivet.

Serieanmeldelse
17. jan. 2022 | 15:47

Voir

David Finchers dokumentarserie gemmer på guldkorn fra filmverdenen, men de risikerer at forsvinde i rodebunken.

Serieanmeldelse
17. aug. 2022 | 11:15

Vold og kontrol bag sløret

Dokumentarserie om ligestillingsorganisation sætter modigt og kvindesolidarisk fokus på den sociale kontrol blandt etniske minoriteter i Danmark.

Biografanmeldelse
30. okt. 2017 | 21:51

Vold – i kær­lig­he­dens navn

Christina Rosendahl udfolder voldsramte kvinders rørende beretninger, så en klump i halsen konstant vokser. Årsagen til volden står dog hen i det uvisse.

Teateranmeldelse
15. maj 2015 | 10:02

Von Trier – persona non grata

Teaterstykke om Trier handler hverken om manden eller hans kunst, men om noget, der rækker langt længere ud.

Serieanmeldelse
28. feb. 2022 | 13:17

Vores børnehjem

DR-serie om anbragte børnehjemsbørn er fantastisk øjenåbnende, fordi den dropper voksne stemmer og overlader fortællingen til hovedpersonerne.

Tv-anmeldelse
10. apr. 2022 | 20:13

Vores liv med autisme

Dokumentarserie om skolesystemets dårlige behandling af autister må få politikerne op af stolen, men skildringen mangler selv noget empati.

Biografanmeldelse
12. mar. 2018 | 10:15

Vores livs ferie

Helen Mirren og Donald Sutherland spiller fremragende i roadmovie ned ad mindernes boulevard, hvor sandheden kan være bitter og besk.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 22:54

Vores mand i Amerika

En af Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser får sit liv filmatiseret i effektivt drama om store mænd og kvinderne bag dem.

Serieanmeldelse
27. okt. 2021 | 11:28

Vores sidste sommer

Venskab og jalousi udforskes af Ekko Shortlist-instruktør i længselsfuldt trekantsdrama på DR.

Biografanmeldelse
05. apr. 2016 | 12:27

Vores sidste tango

Dokumentaren om to argentinske dansere beretter originalt og medrivende deres lange passionshistorie gennem dansen.

© Filmmagasinet Ekko