Anmeldelser

13 - 24 ud af 2484
Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 10:21

Victim of Love

Historien kan slet ikke leve op til Rudi Køhnkes forrygende præstation i spillefilmdebut af populær Ekko Shortlist-instruktør.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 00:43

Onkel

Medmenneskeligt drama om en sønderjysk, halvinvalid gårdmand og hans omsorgsfulde niece viser, at Danmarks yderområder er andet end til grin eller gys.

Biografanmeldelse
12. nov. 2019 | 23:36

I morgen danser vi

Et fintfølende talent bliver født i svensk-georgisk dansefilm, der med labre billeder fortæller en historie om forbudt kærlighed.

Serieanmeldelse
12. nov. 2019 | 09:23

Tør aldrig tårer bort uden handsker

Vor anmelder genopdager en svensk miniserie om aids-krisen. En blanding af kitsch, tragedie og vitalitet leder tankerne hen på salig Fassbinder.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 16:21

Le Mans ’66

Historien om tilblivelsen af en ikonisk Ford-bil og et racerløb i 1966 er en benzinvædet storfilm for maskuline romantikere.

Serieanmeldelse
10. nov. 2019 | 11:02

Mellem os

Med humor og nuancerigdom punkterer dansk-norsk serie forestillingen om kernefamilien som lykkens arne.

Serieanmeldelse
09. nov. 2019 | 20:52

The End of the F***ing World – sæson 2

Trods masser af kant og kvalitet burde sort komedieserie med britiske Bonnie og Clyde-teenagere være stoppet, mens legen var god.

Biografanmeldelse
09. nov. 2019 | 18:06

Sidste bud

Finsk drama formår trods skønhedsfejl at gøre en historie om gråhårede mænd og støvet kunst vedkommende.

Streaminganmeldelse
09. nov. 2019 | 10:42

Trans­par­ent: Musicale Finale

En af nyere tids bedste serier satser stort med en musicalafslutning, der er mere modig end vellykket.

Serieanmeldelse
08. nov. 2019 | 14:22

De visionære

Tysk serie med Trine Dyrholm genskaber Weimarrepublikken og miljøet omkring Bauhaus-skolen lige så glamourøst som krimiserien Babylon Berlin.

Biografanmeldelse
07. nov. 2019 | 09:29

Midway

Slaget ved Midway under Anden Verdenskrig er i hænderne på Roland Emmerich et stort spektakel uden substans.

© Filmmagasinet Ekko