Anmeldelser

13 - 24 ud af 3681
Biografanmeldelse
25. nov. 2022 | 15:41

The Woman King

Viola Davis leverer en sand kraftpræstation i forfriskende fortælling fra den afrikanske side af 1800-tallets slavehandel.

kortfilmanmeldelse
25. nov. 2022 | 09:43

Super16, årgang 11: af­gangs­film

Endnu en suveræn årgang fra uddannelsen Super16 sætter trumf på med markante kortfilm, hvor små fortællinger løftes til medrivende oplevelser.

Tv-anmeldelse
25. nov. 2022 | 06:09

Auk­tions­hu­sets hemmelige handel

TV 2-dokumentar om celebert auktionshus med tvivlsomme forretningsmetoder viser, hvordan nogle mennesker, firmaer og brancher kan tale sig ud af snart sagt alting på.

Serieanmeldelse
24. nov. 2022 | 15:18

Guru II

Anden sæson af Simon Kvamms gennemironiske DR-serie om en livsstilsguru har mistet lidt skarphed, men slutningen er lårklaskende genial.

Tv-anmeldelse
24. nov. 2022 | 11:44

Madame Sean Connery

Fransk dokumentar om Bond-stjernens kone gennem 45 år er en gribende beretning om en kvindes kamp for at tage kontrollen over sit liv.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 14:32

En forun­der­lig verden

Med en drømmende og tankevækkende animationsfilm melder Disney sig ind i klimakampen.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 11:44

Confess, Fletch

Filmatisering af 80’er-krimikomedie med raffinerede mord er mere elefant end elegant.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 10:27

Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstere

Svensk sexkomedie om sprudlende kvindefrigørelse fortæller med orgastisk vellyst en underholdende historie om at elske sig selv.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 16:53

Smukke sind

Fransk drama om et umage vennepar er et overflødighedshorn af venlighed, der insisterer på at være livsbekræftende og vedvarende varm.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 11:11

Prey for the Devil

Psykologisk familiesorg vejer op for rædselsvækkende dårlige effekter i gyser om dæmonuddrivelse.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 09:38

Bones and All

Unge stjerner er magnetiske som fortabte skæbner i Luca Guadagninos brusende og lyriske kannibalromance.

© Filmmagasinet Ekko