Anmeldelser

13 - 24 ud af 2408
Serieanmeldelse
08. sep. 2019 | 11:19

The Deuce – sæson 3

Afsluttende sæson af The Wire-skabernes epos om pornoindustrien er et tiltrængt kritisk blik på 80’erne, der nostalgisk hyldes i snart sagt enhver tv-serie.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 16:10

Un­be­liev­able

Voldtægtsdrama baseret på virkelige hændelser er en effektiv og rammende krimifortælling om en kvinde, hvis historie ingen tror på.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Serieanmeldelse
05. sep. 2019 | 15:06

Peaky Blinders – sæson 5

Kultfænomenet om en forbryderfamilie i 1920’ernes England er stadig en af vor tids skarpeste tv-serier, hvor Cillian Murphy brillerer med et studie i raseri.

Biografanmeldelse
05. sep. 2019 | 09:46

It del 2

Genbrug og larm er hovedingredienserne, når taberklubben igen skal slås mod den dæmoniske klovn Pennywise.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 15:33

GG Horsens

Klichéfyldt komedieserie om gamere virker til at være skrevet af et menneske, der aldrig har spillet computerspil.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 14:19

Smerte og ære

Pedro Almodóvar går i en ny retning med eftertænksomt og smukt drama, hvor Antonio Banderas leverer karrierens bedste præstation som smerteplaget instruktør.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 10:04

Min­kav­ler­ne

Komedieserie om skøre landmænd med nordjysk dialekt er lige så melet og intetsigende som en omgang tarteletter fra LokalBrugsen.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 09:47

Ser du månen, Daniel

Med skuespil i særklasse bliver den sande historie om kidnappede Daniel Rye fortalt med kunstnerisk frihed i et dansk drama af sjælden styrke.

Biografanmeldelse
29. aug. 2019 | 10:58

Triple Threat

Intet kan overdøve den mesterlige kampsportsfest, når tre asiatiske stjerner banker vestlige skurke i moderne homage til gamle Hongkong-film.

Biografanmeldelse
28. aug. 2019 | 18:47

Camper 303

Tysk ungdoms-roadmovie slår alle de forventede smut på vejen, så den hyggelige romantik bliver lige forudsigelig nok.

© Filmmagasinet Ekko