Anmeldelser

13 - 24 ud af 2359
Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Tv-anmeldelse
14. juli 2019 | 19:06

For­svin­dings­num­me­ret & Kap­ta­j­nens skygge

I ånden fra Jørgen Leths cykelfilmklassikere har Daniel Dencik skabt to poetiske film om Matti Breschel og Christopher Juul-Jensen, der vises på hviledagene i årets Tour de France.

Biografanmeldelse
06. juli 2019 | 11:04

Mid90s

Skuespilleren Jonah Hill debuterer som instruktør med en perle om at være ung i 90’erne og indfanger tidsånden med skateboards og et stemningsmættet soundtrack.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 21:15

Yesterday

Oscar-vinderen Danny Boyle skraber bunden med doven romantisk komedie, der er krydret med hyggeracisme og et gammeldags kvindesyn.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 19:17

Kaptajn Bimse

Filmatiseringen af Bjarne Reuter-bog er med finurlige påfund og fine budskaber et oplagt valg, hvis man skal have den mindste med i biografen for første gang.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Biografanmeldelse
27. juni 2019 | 10:59

Apollo 11

Bjergtagende smuk dokumentar om månelandingen er så insisterende autentisk, at konspirationstosserne må klappe i.

Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
03. juli 2019 | 17:25

Kæ­le­dy­re­nes hemmelige liv 2

Anders Matthesens stemme skal lige varmes op, men så bliver opfølgeren til en mere eller mindre glemt kæledyrskomedie overraskende morsom og meningsfuld.

© Filmmagasinet Ekko