Anmeldelser

2401 - 2412 ud af 2675
Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

Walking with Dinosaurs

Walking With Dinosaurs er en spektakulært flot 3D-rejse tilbage til kridttiden, men desværre er historien en tam omgang coming of age.

Biografanmeldelse
11. dec. 2013 | 20:00

Gloria

Paulina García leverer en mesterlig præstation som den strikse, sexede og kiksede titelperson i chilensk film, der er stor kunst for små midler. 

Biografanmeldelse
11. dec. 2013 | 00:00

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark

Den dunkle drage Smaug er det absolutte højdepunkt i anden del af Hobbitten-trilogien, der sætter fortællingen tilbage på rette spor.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 23:59

Oldboy

Spike Lee har lavet et remake af den koreanske nyklassiker Oldboy. Drop kopien – bevar originalen.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:58

Prisoners

Ingen forælder vil kunne se Denis Villeneuves stjernebesatte film om barnekidnapning uden at blive berørt. Det kan forklare Prisoners’ fænomenale succes ved billetlugerne rundt omkring i verden.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:27

This Is Not a Film

Filmen, som iranske Jafar Panahi lavede fra sin husarrest i al hemmelighed, vidner om trodsighed og kreativitet – og hvad prisen for den slags er i Iran lige nu.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 20:00

I kær­lig­he­dens navn

Jon Bang Carlsen har lavet en guddommeligt gådefuld film fra Californiens friserede forstæder, der slægter både Edward Hopper og Raymond Chandler på.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 18:00

Adèles liv – kapitel 1 & 2

Man føler sig både kærtegnet og ramt af en syngende lussing oven på den mesterlige franske Guldpalmevinder om et lesbisk kærlighedsforhold.

Biografanmeldelse
28. nov. 2013 | 22:45

Ender’s Game

Harrison Ford leverer en katastrofal præstation i science fiction-film, der er en slags dårlig Harry Potter i rummet.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

You’re Next

Hypet horrorduo fortsætter med at udfordre genrens rammer, men der er alligevel lidt for meget deja-vu i deres nye film.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Jul i Bak­ke­kø­bing

Den norske dukkefilm Jul i Bakkekøbing fortjener øjeblikkelig status som juleklassiker med sin blanding af stop-motion-skønhed, humor og venskab.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Under regnbuen

En uendelig række referencer til de klassiske eventyr gør i længden Agnès Jaouis romantiske komedie anstrengende.

© Filmmagasinet Ekko