Anmeldelser

2281 - 2292 ud af 2978
Biografanmeldelse
24. maj 2017 | 13:24

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Femte kapitel om de caribiske sørøvere skorter ikke på spektakulære søslag eller eventyrlig komik, men de gode karakterer er for længst smidt over bord.

Biografanmeldelse
17. maj 2017 | 17:28

Cézanne og Zola

Fransk drama om venskabet mellem to store kunstnere er spækket med interessante observationer, men den sommerbugnende billedstil står i kontrast til indholdet.

Biografanmeldelse
11. maj 2017 | 12:08

I familiens skød

Et grynt kan indeholde både kærlighed og afsky i kroatisk familiedrama, der lever stærkest i de enkelte øjeblikke – og når vor egen Zlatko Buric er på.

Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 02:25

Elsk mig!

Marion Cotillard bærer ene kvinde den ellers tamme Elsk mig! med opofrende skuespil som den passionerede og seksuelle Gabrielle.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 00:13

Du for­svin­der

Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas skal som par forsøge at tackle både hjerneskade og retssag. Men Peter Schønau Fogs ægteskabs-thriller modarbejder sin egen historie.

Biografanmeldelse
12. apr. 2017 | 20:08

Fast & Furious 8

Den populære filmserie kan stadig levere fantasifulde actionscener, men franchisen er blevet sygeligt bilfikseret og ender med at ligne en dårlig Bond-film.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 13:47

Ghost in the Shell

Trods et gennemført stilistisk udtryk og en smuk Scarlett Johansson-cyborg lever filmatiseringen af anime-klassiker ikke op til sit forlæg.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 09:50

Dyrene i Hak­ke­bak­ke­sko­ven

Norsk ode til vegetarianisme skaber hygge-opbyggelige øjeblikke for de helt små, men deres forældre vil savne kød på historien.

Biografanmeldelse
05. apr. 2017 | 23:29

Dengang i maj

Inspireret af sin mors oplevelser under Anden Verdenskrig har fransk instruktør lavet en bittersød og sommernostalgisk film, der mangler en klar vision.

Serieanmeldelse
01. apr. 2017 | 14:06

The Man in the High Castle – sæson 1

Amazon har store ambitioner med kontrafaktisk dramaserie, men selv et overbevisende nazificeret USA kan ikke redde den stillestående handling og kedelige karakterer.

Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

Biografanmeldelse
30. mar. 2017 | 09:01

Smølferne – Den hemmelige landsby

De yngste skal nok være godt underholdt, men det nyeste skud på smølfestammen er trods fuldbyrdet animation mest bare en blå sutteklud.

© Filmmagasinet Ekko