Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2796
Vod-anmeldelse
13. feb. 2015 | 09:59

Block­buster

TDC’s nye vod-tjeneste har nyere og mange flere film end Netflix, men man har glemt at kæle for udformningen af tjenesten.

Biografanmeldelse
11. feb. 2015 | 10:38

Der Kreis

Schweizisk film blander dokumentar og iscenesættelse i portrættet af et farvestrålende homoseksuelt fristed. Alligevel fremstår blandingsproduktet noget ensidigt.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 17:14

Svampebob: En rigtig land­krab­be

Stilforvirret 3D-eventyr blander flere forskellige slags animation med live action-skuespil. Det er rodet og lidt for overgearet – selv for Svampebob.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 15:24

Mænd & høns

Intet er helligt, hverken sodomi, dyremishandling eller læbe-ganespalter i Anders Thomas Jensens muterede folkekomedie. Men for første gang går Danmarks sjoveste replikforfatter galt i byen med komikken.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 14:27

Nat­ter­ga­len

Franske Philippe Muyls familieforbrødringsfilm viser Kinas fortid og nutid i øjenhøjde med familiens yngste, men levner kun plads til overbærende smil hos det voksne publikum.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 13:43

Björn Afzelius: Tusen bitar

Hans revolutionære tekster og bløde poplyd gjorde svenske Björn Afzelius folkekær. Portrætdokumentar er rig på arkivmateriale, men glemmer vigtige detaljer.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 11:12

Nat på museet: Grav­kam­me­rets hem­me­lig­hed

Tredje – og forhåbentlig sidste – del af Nat på museet-serien er en stjernespækket, men knapt så morsom eventyrfilm med Robin Williams i sin sidste rolle.

Biografanmeldelse
03. feb. 2015 | 16:55

Jupiter Ascending

Man er nødt til at beundre ambitionerne og det tekniske håndværk bag Wachowski’ernes seneste sci-fi-opus, men som helhed er filmen en forgyldt bagatel.

Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 21:37

Seventh Son

Bogforlægget strækker sig over flere tusind siders saftig teen-fantasy. Alligevel har filmen svært ved at tage sit eget, halvfærdige univers helt alvorligt.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 19:37

En chance til

Man fornemmer en kunstnerisk splittelse mellem Susanne Bier og hendes manusforfatter i det snedigt drejede drama, der hæmmes af et plot-postulat af kamelstørrelse.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 16:59

Blackhat

Blackhat er en thriller af den slags, Michael Mann kunne instruere i søvne. Til tider virker det endda, som om det er det, han har gjort.

Biografanmeldelse
07. jan. 2015 | 16:49

Det magiske hus

Den orange kat vrider sig noget så nuttet og livagtigt i 3D-anmiationen, men historien er banal, og figurerne savner sjove sidekicks i belgisk børnefilm.

© Filmmagasinet Ekko