Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2792
Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 17:52

Dannys dommedag

Et frisk, dansk bud på en monsterfilm mangler mod til at true familiefilm-hyggen med en ægte, uhyggelig dommedag.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 15:29

The Trip to Italy

Michael Winterbottom sender igen komikerne Steve Coogan og Rob Brydon på gastronomisk og filosofisk roadtrip – der er mere af det sjove, men for meget af det samme.

Biografanmeldelse
24. sep. 2014 | 19:05

Ludo

Den første færøske spillefilm i femten år tvinger os til at mærke, hvordan det føles at vokse op med psykisk sygdom i familien.

Biografanmeldelse
24. sep. 2014 | 07:06

Jersey Boys

Clint Eastwoods musicalfilmatisering om The Four Seasons har svært ved at holde takten mellem et manuskript i kækt prestissimo og instruktørens andante melodrama.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 13:29

The Equalizer

Spændingen punkteres af Denzel Washingtons alt for fejlfrie helt og et konfliktforladt univers i en film, der gør effektiv brug af action-håndbogens ældste tricks.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 08:25

Begravet i fortiden

Der er plads til forbedringer i, hvad der ligner en ny thriller-serie med Liam Neeson som den sammenbidte privatdetektiv Scudder.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 07:36

The Maze Runner

Ubesvarede spørgsmål gør den hæsblæsende ungdoms-actionfilm The Maze Runner til en forvirrende oplevelse. Måske slipper vi ud af plot-labyrinten i toeren?

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 20:36

The Purge: Anarki

Ambitionsniveauet hæves i opfølgeren til sidste års forskruede slasher-succes, hvor myndighederne én nat om året giver frit slag til at stjæle, voldtage og dræbe.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 16:21

Hund­re­de­fod­s­rej­sen

En sød kærlighedsaffære mellem en indisk kok og en fransk landsbypige står i skyggen af floskler om mad, integration og spiritualitet.

Biografanmeldelse
02. sep. 2014 | 17:15

Så meget godt i vente

Filminstruktør Phie Ambo sætter sig mellem to stole i en visuelt betagende landbrugsdokumentar med en lidt for løs fortælling.

Biografanmeldelse
27. aug. 2014 | 18:11

Fly­ve­ma­ski­ner 2: Red­nings­ak­tio­nen

Fortsættelsen til Flyvemaskiner er en fin, lille film, der vil begejstre børn, men for voksne flyver den lovligt lige ud ad luftvejen.

Biografanmeldelse
26. aug. 2014 | 17:14

Kapgang

Niels Arden Oplev vender hjem til Jylland i Kapgang, som desværre ikke rigtigt kan blive enig med sig selv om, hvorvidt den er et drama eller en komedie.

© Filmmagasinet Ekko