Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2713
Biografanmeldelse
26. juni 2013 | 20:00

De elskende pas­sa­ge­rer

Efter et par mørke sjæletimer har Pedro Almodóvar brug for lidt uforpligtende sjov og ballade – og hans nyeste film er en camp-farce, der trodsigt dyrker sin homoseksualitet.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Hyde Park on Hudson

Olivia Williams stjæler billedet som den kontroversielle Eleanor Roosevelt i rodet film om FDR's hotdog-spisende møde med englænderne.

Biografanmeldelse
12. juni 2013 | 20:00

No

Oscar-nomineret chilensk film med Gael García Bernal fyrer alle sine kanoner af, inden der er gået en halv time.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 20:00

The Weight of Elephants

En børnefilm for voksne. Sådan føles Daniel Borgmans debutfilm, der trods en hjerteskærende hovedrolle drukner i poesifyld og symbolske replikker.

Biografanmeldelse
29. maj 2013 | 20:00

Only God Forgives

Refn går linen ud som voldsfilmens Tarkovskij i Only God Forgives, der er et sublimt – og subliminalt! – grænseoverskridende stemningsdigt, men savner en historie og karakterer, man kan engagere sig i.

Biografanmeldelse
23. maj 2013 | 01:31

Skovens hemmelige rige

Folkene bag Ice Age er tilbage med en flot animationsfilm, der stjæler med arme og ben fra bedre historier.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

Zaytoun

En palæstinenser og en israeler bliver tvunget sammen i sentimental film fra instruktøren bag Citronlunden, der måske var et lucky punch.

CPH PIX
15. apr. 2013 | 09:37

The Strange Little Cat

Tysk videokunstner debuterer med spillefilm, der gør familielivets trivialiteter til en lille symfoni. Vises tirsdag og søndag på Cph Pix.

CPH PIX
12. apr. 2013 | 10:41

Greetings from Tim Buckley

Dan Algrants biopic om den afdøde musiker Jeff Buckley fortæller et lille, men afgørende kapitel i en dyster skæbnefortælling.

Tv-anmeldelse
09. apr. 2013 | 09:53

Hannibal

Mads Mikkelsen viser for lidt tænder som den sultne Dr. Lecter i tv-serien Hannibal, hvis spændende katten-efter-musen-leg overskygges af bestialske banaliteter.

Biografanmeldelse
13. mar. 2013 | 20:00

Cloud Atlas

Tom Tykwer og Wachowski'ernes nye film kan ses som storladent forfængelighedsprojekt, en født kultfilm eller tre timers prætentiøst bavl. Fascinerende, men langt fra vellykket.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Skytten

Annette K. Olesens politiske thriller Skytten har flotte Grønlands-billeder og godt skuespil, men er også en lidt anonym affære.

© Filmmagasinet Ekko