Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2991
Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 01:49

A Cure for Wellness

Gore Verbinskis sanatoriegyser er spækket med visuelt spektakulære rædsler, men meningen forsvinder som kurvand mellem hænderne.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 21:38

Mit liv som Squash

Oscar-nomineret børnehjemsdrama viser animationens evne til at beskrive store følelser, men der mangler noget afgørende for at ryste os.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 15:13

Far til fire på toppen

Lille Per og co. er forfriskende blevet moderniseret med nyt skuespillerhold og masser af højoktane scener.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 11:15

Lion

Australsk drama starter som en stærk, socialrealistisk beretning om en dreng alene i armodet, men ender som en oppisket tåreperser.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 08:56

Resident Evil: The Final Chapter

Sidste kapitel i den blodige zombiefilmserie lægger spændende ud, men drukner i ensformig action og et forudsigeligt plot.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:04

The Founder

Solid biopic med Michael Keaton som den charmerende, men kyniske forretningsmand, der forvandler McDonald’s til et fastfood-imperium.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2017 | 10:08

iBoy

En teenager får superkræfter via sin mobiltelefon, men det er desværre ikke så gakket, som det lyder.

Biografanmeldelse
26. jan. 2017 | 02:59

Split

M. Night Shyamalan bevæger sig mod dumpekarakter, når personlighedsspaltning bliver ufrivilligt komisk. Men så skaber han et overrumplende sidste minut.

Streaminganmeldelse
23. jan. 2017 | 22:58

Beware the Slen­der­man

True crime-dokumentar kulegraver mysteriet om to tolvårige, der påvirket af et fantasivæsen nedslagter en veninde. Men hovedpersonerne mangler.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 22:00

Lev om natten

Ben Afflecks ambitiøse gangsterdrama virker langt og usammenhængende på trods af veldrejet action og en fortryllende Elle Fanning.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 13:25

Den hund­re­detåri­ge der stak af fra regningen og forsvandt

Fortsættelsen til svensk succeskomedie er hyggelig underholdning fyldt med onkelhumor, men nu har den gamle gut vist levet længe nok.

Serieanmeldelse
22. dec. 2016 | 23:35

Savnet

Kvindelig politikvinde med rod i privatlivet og liget af en ung kvinde, der ripper op i lokalsamfundet. C Mores første egenproducerede serie følger trofast Nordic Noir-formlen, der er ved at være tappet for magi.

© Filmmagasinet Ekko