Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2750
Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

The Fifth Estate

Julian Assange skildres i uambitiøs spændingsfilm, der i modsætning til den gådefulde WikiLeaks-leder hurtigt vil blive glemt.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

En nuance af blå

Michel Gondry gakker helt ud i sin nye film, et romantisk syretrip, der kunne blive til 30 fantastiske musikvideoer. Men ikke til en god film.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Escape Plan

I flugtfilmen Escape Plan spiller Stallone og Schwarzenegger ikke nær så meget med musklerne, som de plejer. Men alligevel fiser det hele ud i larmende eksplosioner.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 23:14

2 Guns

Instruktøren Baltasar Kormákur har to filmpremierer denne uge – og med Denzel Washington og Mark Wahlberg i macho-ping-pong er 2 Guns utvivlsomt den mindst sofistikerede.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Cykeltur med Molière

To franske skuespillere dyster om deres drømmerolle i en højkulturel komedie tynget af lavkomik.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Kvinden i buret

Den ventede Jussi Adler-Olsen-film byder på glimrende skuespil, perler for aficionados og en del genremæssige skønhedspletter.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Antboy

Nicolas Bro og talentet Oscar Dietz er i hopla, men mødet mellem den amerikanske superheltegenre og dansk børnefilm er knap så forrygende en blanding som ventet.

Biografanmeldelse
26. sep. 2013 | 10:34

Do­ku­men­tar­kon­cert med Scenatet: Niels Rønsholdt

Elleve-mands orkesteret spillede forrygende til Michael Madsens film om komponisten Niels Rønsholdt. Men det var svært at finde sammenhæng mellem lyd og billeder.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

The Butler

Lee Daniels’ The Butler er den type film, hvor hovedpersonen tilfældigt kommer ind for at servere kaffe, da Eisenhower har en central diskussion om raceoprøret.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

Nattens dæmoner

Saw-instruktørs homage til horror-klassikerne er en gedigen omgang gys med lidt for mange gentagelser.

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Pain & Gain

Pain & Gain er det tætteste, man kommer på en personlig film fra Michael Bay. Og filmen afslører en personlighed, der mest af alt er grim, sadistisk og kynisk!

© Filmmagasinet Ekko