Anmeldelser

2929 - 2940 ud af 2987
Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:02

Sinister

Ethan Hawke gør, hvad han kan over for Sinisters slappe genbrug af onde børn og okkulte overtoner. Men rigtigt skræmmende bliver det aldrig.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:01

Keep the Lights On

Keep The Lights On taber hurtigt flyvehøjde, og snart går det op tilskueren, at den farve- og tonemæssigt ikke har stor bredde at byde på. Thure Lindhardt er god, men man kunne ønske, at rollen var lidt mere fordrende for hans talent.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:39

Vi­ce­vær­ten

Instruktør Katrine Wiedemann og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson tager modigt fat på maskulin seksualitet, men Viceværten er en mærkeligt konstrueret, hul historie om en dansk tabermand og hans Lolita-frelser.

Biografanmeldelse
12. okt. 2012 | 14:52

Ta­lent­ty­ven

Jonatan Spangs debutfilm har en vildt hysterisk historie, som desværre er drønkedeligt realiseret. Frank Hvam lyser op som jysk direktørtype.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2012 | 12:00

The Newsroom

Tv-serie-mesteren Aaron Sorkin rammer totalt forbi med sin medieskritik i The Newsroom.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 19:13

Far til fire og vikin­ger­ne

Den nye Far til fire-film er børnefilmens svar på et Happy Meal, men i disse identitetspolitiske tider vil selv børnehaveklassebørn undre sig over hvidheden.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

Biografanmeldelse
23. jan. 2020 | 00:15

Dolittle

Robert Downey Jr. spiller nærmest en discount-version af piraten Jack Sparrow i børnefilm, der er så usjov, at det gør ondt helt ned i storetåen.

Biografanmeldelse
25. dec. 2019 | 12:32

Cats

Med en papirtynd historie og mareridtsfremkaldende hybrider mellem katte og mennesker kan ikke engang et stjernespækket skuespilhold redde filmatiseringen af broadway-klassiker.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 15:33

GG Horsens

Klichéfyldt komedieserie om gamere virker til at være skrevet af et menneske, der aldrig har spillet computerspil.

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

© Filmmagasinet Ekko