Anmeldelser

73 - 84 ud af 3684
blu-ray-anmeldelse
10. aug. 2014 | 01:50

Twin Peaks – The Entire Mystery

En af årets vigtigste blu-ray-udgivelser byder på David Lynch’ surrealistiske tv-serie og prequel-spillefilmen Twin Peaks: Fire Walk With Me, der i dag står som et afgørende værk i hans karriere.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 15:32

The Grand Budapest Hotel

Lars Bukdahl gav helst seks en halv stjerne til Wes Andersons vildt flagrende epos, som hylder typografien, bagekunsten og mellemkrigstidens gode manerer.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Biografanmeldelse
04. mar. 2014 | 15:08

Inside Llewyn Davis

Med sin lysende melankoli, sorte humor og sit triumferende studie
 af fiasko er Inside Llewyn Davis på top fem over Coen-brødrenes bedste film.

Biografanmeldelse
25. feb. 2014 | 19:29

Hende

Spike Jonzes futuristiske dreng-møder-robot-fortælling handler om skrøbeligheden i menneskelige relationer. Og så er det måske hans bedste film til dato.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 18:00

Adèles liv – kapitel 1 & 2

Man føler sig både kærtegnet og ramt af en syngende lussing oven på den mesterlige franske Guldpalmevinder om et lesbisk kærlighedsforhold.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 20:07

Before Midnight

Som enhver stor kærlighedsaffære bliver historien om Jesse og Celine bare mere og mere interessant og kompliceret med tiden. Before Midnight er en smuk kulmination på en historisk trilogi.

Biografanmeldelse
30. dec. 2012 | 12:54

Hushpuppy

Social tragedie som Katrina forvandles til en livsbekræftende fabel og et filmisk festfyrværkeri.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 08:00

Amour

Michael Hanekes Guldpalme-vinder fortjener alle de stjerner, den kan få, skriver Klaus Rifbjerg.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Killing Them Softly

Gangsterfilm med Brad Pitt udsætter finanskrisen for en uforglemmelig, eksistentiel orkestrering.

Biografanmeldelse
22. nov. 2012 | 10:09

Manden med kameraet

Dziga Vertovs 83 år gamle stumfilmmesterværk giver fornyet tro på filmkunstens muligheder.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

Moonrise Kingdom

Excentrisk, skævt, sjovt og følsomt – mesteren Wes Anderson viser sprudlende topform i Moonrise Kingdom.

© Filmmagasinet Ekko