Anmeldelser

73 - 84 ud af 2796
Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 19:55

P-Valley

Eminent underholdende dramaserie om sorte strippere i Mississippi oser af sex set med et kvindeligt blik og byder samtidig på kras samfundskritik.

Serieanmeldelse
07. aug. 2020 | 18:39

Lovecraft Country

Overnaturlig horrorserie om 1950’erne leverer skræk på flere niveauer og sønderlemmende kritik af en racisme, som er højaktuel i USA.

Tv-anmeldelse
04. aug. 2020 | 13:56

Det sidste ord – Bent Fa­bri­ci­us-​Bjer­re

En befriende uironisk Mikael Bertelsen lykkes med et dristigt koncept, når han for sidste gang taler med Bent Fabricius-Bjerre og forbinder hans liv med dit og mit.

Streaminganmeldelse
31. juli 2020 | 15:04

Won’t You Be My Neighbor?

Tårerne får frit løb, når dokumentar om en populær børnevært bringer os tilbage til barndommen og får os til huske en visdom, vi i voksenlivet har fortrængt.

Serieanmeldelse
30. juli 2020 | 21:54

Junglen

Dansk serie om en musiker med galopperende storhedsvanvid er fyldt med humor og båret af et persongalleri, man ikke kan undgå at tabe sit hjerte til.

Tv-anmeldelse
29. juli 2020 | 11:17

Ple­je­hjem­me­ne bag facaden

TV 2-dokumentar om forholdene på to plejehjem er ubehagelig, hjerteskærende og solid, nødvendig journalistik.

filmanmeldelse
25. juli 2020 | 00:16

Zidane: A 21st Century Portrait

Det beåndede portræt af en af fodboldens store skikkelser er i virkeligheden en kunstinstallation, der har fundet de rette rammer i Louisianas smukke have.

Streaminganmeldelse
23. juli 2020 | 12:29

A Beautiful Day in the Neigh­bor­hood

Tom Hanks leverer eminent skuespil som et gennemført godt menneske i herlig film, der passer perfekt til urolige tider.

Biografanmeldelse
14. juli 2020 | 14:03

Bait

Debutinstruktør Mark Jenkin ligner Englands nye arbejderstemme, når han udfolder et formidabelt drama om en fisker fanget i den forkerte tidsalder.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Serieanmeldelse
23. juni 2020 | 11:23

I’ll Be Gone in the Dark

HBO-serie hylder overbevisende afdød forfatter, der skabte opmærksomhed om The Golden State Killer og samlede hans ofre og deres pårørende i en fælles efterforskning.

Biografanmeldelse
13. juni 2020 | 15:55

Unge Ahmed

Dardenne-brødrene insisterer på det gode i deres gribende enkle og uhyggeligt nødvendige drama om forsøget på at afradikalisere en muslimsk teenager.

© Filmmagasinet Ekko