Anmeldelser

85 - 96 ud af 2677
Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Biografanmeldelse
06. mar. 2020 | 09:40

Kød & blod

Man føler sig talt til i hårdtslående familiefilm, hvor Sidse Babett Knudsens dysfunktionelle forbrydermama har udvisket grænsen mellem kærlighed og manipulation.

Biografanmeldelse
03. mar. 2020 | 15:54

Kr­udt­tøn­den

Med Krudttønden som symbol på verdenssamfundets stadigt kortere lunte har Ole Christian Madsen skabt et fremragende nødråb om at tale sammen i stedet for at dø sammen.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2020 | 13:29

Angrebet – Omars vej til Kr­udt­tøn­den

Grundig dokumentar om terrorangrebet i København 2015 tegner et nuanceret og menneskeligt billede af en ung mand, der blev svigtet af myndighederne.

Biografanmeldelse
01. mar. 2020 | 20:01

Jeanne Dielman

Hovedværk i hverdagsrealisme er en perle i det langsommes æstetik og giver et skræmmende indblik i en klaustrofobisk husmors tilværelse.

Biografanmeldelse
21. feb. 2020 | 15:28

Barn

Norsk drama om et barns drab er benhård realisme og spidder veloplagt det skandinaviske velfærdssamfund.

Biografanmeldelse
10. feb. 2020 | 22:13

A Hidden Life

Terrence Malick lykkes endelig med at give sit spirituelle filmsprog om menneskets relation til kosmos en stærk historie, som taler til vor tid.

Biografanmeldelse
06. feb. 2020 | 00:26

Birds of Prey

Margot Robbie er forrygende som Harley Quinn, der sammen med sit kvindeslæng tæver mandesvinene i eminent underholdende spinoff-actiondrama til Suicide Squad.

Biografanmeldelse
01. feb. 2020 | 16:32

Monos

Portræt af en gruppe columbianske børnesoldater vipper frygtindgydende mellem barbari og civilisation, mens Fluernes herre og Dommedag nu spøger i kulissen.

Biografanmeldelse
31. jan. 2020 | 18:14

Portræt af en kvinde i flammer

Besnærende fransk drama udfolder kvindelig erotik med vidunderlig sanselighed og kunsthistorien i baggrunden.

© Filmmagasinet Ekko