Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2325
Biografanmeldelse
30. dec. 2018 | 10:55

Under the Silver Lake

Efter horrorfilmen It Follows har David Robert Mitchell begået en udsyret psyko-thriller med et drømmeagtigt Los Angeles og mere sex end i nogen nyere amerikansk film.

Serieanmeldelse
03. jan. 2019 | 17:08

True Detective – sæson 3

Mahershala Ali er den altoverskyggende stjerne i tredje sæson af True Detective, der vender tilbage med en udvandet og forringet udgave af første sæson.

Serieanmeldelse
14. jan. 2019 | 00:35

Success

Mord og korruption er på tapetet, når Oscar-vinderen Danis Tanović viser bagsiden af Kroatiens vækst i drønspændende miniserie.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 13:34

Second Act

Stærkt comeback af Jennifer Lopez lægger op til en skarp komedie om anti-establishment, men trækker i land, før den for alvor bliver interessant.

Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Prisuddelingsanmeldelse
04. feb. 2019 | 22:40

Robert Prisen 2019

Med en katastrofal vært og et utal af kedelige takketaler må man konstatere, at branchen er bedre til at lave film end arrangere prisfester.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 23:36

RBG

Oscar-nomineret dokumentar prædiker for koret med et ensidigt portræt af en betagende højesteretsdommer, der havde fortjent en bedre film.

streamingtjeneste-anmeldelse
18. feb. 2019 | 03:54

Mubi

Enestående streamingtjeneste håndplukker hver måned 30 filmperler til connoisseurs, som sætter kvalitet højere end kvantitet.

Serieanmeldelse
19. feb. 2019 | 11:20

Ondt i røven

Dansk webserie afmystificerer med selvironi og realisme den labyrintiske kultur af seksuelle minoriteter.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 12:25

Løfte ved daggry

Charlotte Gainsbourg stjæler rampelyset fra hovedrollen i melodramatisk fransk film, der er lige dele altmodisch og underholdende.

Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 08:01

Maria Stuart – Dronning af Skotland

Kendt dronningekonflikt får en moderne, kønspolitisk overhaling i visuelt slående, men dramatisk stillestående periodefilm.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

© Filmmagasinet Ekko