Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2408
Musikanmeldelse
21. sep. 2018 | 15:30

Natsvær­me­ri

Nyt album fra geniale Bent Fabricius-Bjerre med nogle af hans smukkeste kompositioner er en vammel omgang.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 02:21

Hell Fest

En overraskende munter fejring af gammeldags slasher-film underholder uden at være rigtigt uhyggelig.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 13:29

First Reformed

Taxi Driver-forfatteren Paul Schrader rejser ind i en hadsk mands psyke og serverer samtidig en slående kritik af Amerikas forfaldne moral i det 21. århundrede.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 19:18

Donbass

Tragikomisk og ubehageligt realistisk drama om Ukraines borgerkrig giver et sjældent indblik i en splittet nation, som er befængt med fake news.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 20:36

Funan

Prisvindende animationsfilm genfortæller bevægende den frygtelige historie om 70’ernes kommunistiske folkemord i Cambodja.

Cph Pix 2018
02. okt. 2018 | 11:10

In Fabric

I sin gyserkomedie har Peter Strickland et godt øje for virkelighedens absurditeter og finder humoren i en forbandet rød kjole, som Sidse Babett Knudsen bærer undervejs.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 22:40

The Outlaws

Sydkoreansk action-thriller har ikke store ambitioner, men holdes oven vande af en hovedperson, der er lige så karismatisk, som hans overarme er store.

Kunstanmeldelse
09. okt. 2018 | 13:48

French Kiss

Viborg-udstilling i samarbejde med Danmarks største animationsfestival demonstrerer alsidigheden, legesygen og den kunstneriske værdi i animationsfilm.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 11:18

Genesis

Fransk ungdomsdrama er intenst og underspillet, når der dykkes ned i de unges komplicerede sind og stormende følelser.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 12:20

Fe­mi­ni­sten

Stærkt og menneskeligt portræt af en af Nordens førende feminister, som hævder, at de fleste mænd har forgrebet sig på kvinder.

© Filmmagasinet Ekko