Anmeldelser

2269 - 2280 ud af 2302
Biografanmeldelse
24. okt. 2018 | 10:33

Mads Holger – til farvel

Søsterens filmede farvel er en ærlig og respektindgydende nekrolog over den kontroversielle forfatter, satiriker og lapsede københavnerfigur, der tog sit eget liv.

Serieanmeldelse
24. okt. 2018 | 11:54

Friheden

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen stråler som svindlere i Viaplay-serie, der vækker nysgerrighed med charme og humor.

Biografanmeldelse
25. okt. 2018 | 17:34

First Man

Neil Armstrong skildres som traumatiseret rumdrømmer i Oscar-vinderen Damien Chazelles billedskønne film, der godt måtte have været mere personlig.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 15:55

The Man Who Stole Banksy

Ambitiøs dokumentar om et Banksy-værk fra Bethlehem rejser vigtige spørgsmål, men fortaber sig i talende jakkesæt og palæstinensiske rappere.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 12:03

Vogterne

Drama om franske kvinder under Første Verdenskrig sætter fokus på den moderne kvinderolle og er samtidig en poetisk hyldest til mulden og gårdlivet.

Biografanmeldelse
01. nov. 2018 | 07:52

Nød­dek­næk­ke­ren og de fire kon­ge­ri­ger

Disneys version af klassisk julefortælling har imponerende scenografi, men det bliver næsten for meget af det gode.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 09:35

Peddersen og Findus – Findus flytter hjemmefra

Mødet mellem animation og live-action er alt andet end velfungerende i filmatisering af folkekær fortælling om Peddersen og Findus.

Biografanmeldelse
12. dec. 2018 | 10:38

Christian IV – den sidste rejse

Baard Owe er i sin sidste rolle bevægende som Christian IV, men interessen for stortalentet Kasper Kalles karetspil kvæles død i en snigende, men stigende kedsomhed.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 08:58

Creed 2

Fortsættelsen af Creed genoptager koldkrigskampen mod Rusland, men det er et velfortalt boksedrama, hvor de mange slag faktisk betyder noget.

Serieanmeldelse
16. dec. 2018 | 23:36

Herrens veje II

Fremragende skuespillere og billedskøn fotografering kunne i sidste ende ikke redde Adam Prices alvorstunge præsteserie fra kedsomheden.

Streaminganmeldelse
27. dec. 2018 | 13:26

Hal

Portrætfilm graver en af New Hollywood-generationens mest skæve instruktører, Hal Ashby, frem af glemslen og giver én lyst til at se eller gense mesterværker som Harold og Maude og Velkommen, Mr. Chance.

Biografanmeldelse
24. dec. 2018 | 13:33

Honning Margrethe og even­tyr­ha­ven

Næppe mange børn vil kunne følge med i et morads af en fransk animationsfilm, som selv vor anmelder har svært ved at hitte rede i.

© Filmmagasinet Ekko