Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2933
Serieanmeldelse
12. apr. 2017 | 18:21

Veep – sæson 6

Showrunner David Mandel går ligesom Veeps fantastiske ensemble nye veje i en sjette sæson, der mangler lidt tempo for at komme op på foregående sæsoners Emmy-niveau.

Biografanmeldelse
12. apr. 2017 | 20:08

Fast & Furious 8

Den populære filmserie kan stadig levere fantasifulde actionscener, men franchisen er blevet sygeligt bilfikseret og ender med at ligne en dårlig Bond-film.

Biografanmeldelse
13. apr. 2017 | 14:33

David Lynch – The Art Life

Kongenial dokumentar om David Lynch kommer tæt på værkernes magi uden at befamle eller afmystificere. Sådan skal et kunstnerportræt skæres!

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Serieanmeldelse
18. apr. 2017 | 13:55

Skam – sæson 4, afsnit 1

Kan man være en artig muslim, selv om man er teenager i Norge? Fjerde sæson af den norske successerie tegner til at byde på et intenst og måske endda blodigt trekantsdrama.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 08:29

The Edge of Seventeen

Ungdomsfilm går den slagne vej, men skildringen af teenageres charmerende dårskab er sjov og sød – og krydret med sardonisk Woody Harrelson.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 07:48

Creative Control

Benjamin Dickinsons tankevækkende sci-fi-thriller spidder vores teknologibegejstring og virtuelle internetliv.

Biografanmeldelse
22. apr. 2017 | 16:17

Den anden side

Nærgående dokumentar optaget over fire år overrasker med en pineramt Anders Matthesen. Er Anden fanget i egen dam?

Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 08:32

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Efterfølgeren til filmen om galaksens vogtere er en festlig humørbombe, som elegant jonglerer med et hav af elskværdige rumvæsner og superhelte.

Kunstanmeldelse
25. apr. 2017 | 01:27

Rejsen

Christoffer Boes særudstilling på Moesgaard Museum er en ambitiøs og poetisk filmisk rejse i menneskehedens grundvilkår.

Biografanmeldelse
25. apr. 2017 | 23:15

The Fits

Med fremragende skuespil af den blot elleveårige Royalty Hightower og en gennemført billedside kommer uhyggen snigende i en af årets overraskelser.

Serieanmeldelse
29. apr. 2017 | 16:42

Skam – sæson 4, afsnit 3

Det første store vendepunkt og sjælden nærhed mellem forældre og barn. Skams fjerde sæson er for alvor kommet i gang.

© Filmmagasinet Ekko