Anmeldelser

3577 - 3588 ud af 3674
Biografanmeldelse
23. nov. 2021 | 19:01

Den næst­sid­ste

Ekko Shortlist Awards-vinderen Jonas Kærup Hjort debuterer med spillefilm, der vidner om talent og store ambitioner, men skæmmes af et teatralsk formsprog.

Biografanmeldelse
24. nov. 2021 | 18:14

a-ha: The Movie

Instruktørerne har berøringsangst i dokumentar om det musikalske trekløver, der har det svært med hinanden i dag.

Biografanmeldelse
01. dec. 2021 | 10:37

House of Gucci

Lady Gaga er pragtfuld i det intrigefyldte kostumedrama om Gucci-arvingernes sensationelle familiefejde.

Serieanmeldelse
03. dec. 2021 | 15:39

Hooligan

Selv om Ekko Shortlist-talenter ikke laver det knockout, de går efter, er DR3-serie både rørende, grum og seværdig.

Serieanmeldelse
07. dec. 2021 | 06:23

The Beatles: Get Back

Peter Jacksons enestående dokumentarserie kommer helt ind i The Beatles’ øvelokale og afmytologiserer de fire rockguder på inspirerende vis.

Serieanmeldelse
06. dec. 2021 | 20:41

The Prize of Silence

Dokumentarserie om #MeToo-skandalen i Det Svenske Akademi fokuserer på det sensationelle i stedet for at undersøge de strukturer, der giver overgrebsmændene frit spil.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2021 | 12:24

The Many Saints of Newark

Forhistorien til The Sopranos er en flot stiløvelse med guf til fans, men filmen gør os ikke meget klogere på vor tids mest populære mafiaboss.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 10:42

Don’t Look Up

Årets mest stjernespækkede film er en overproppet spredehagls-satire og slagkraftig fuckfinger mod den apati, der nok ender med at gøre det af med os alle sammen.

Biografanmeldelse
11. dec. 2021 | 19:46

Krummerne – det er svært at være 11 år

Med et charmerende persongalleri, et muntert manuskript og fantastiske Ditte Hansen holder sjette film niveauet i den populære serie.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 11:04

Hacks

Prisvindende HBO-komedieserie er et fremragende portræt af to kvinder fra forskellige generationer og en tid, hvor vi udnytter hinanden i en grænseløs søgen efter opmærksomhed.

Streaminganmeldelse
24. dec. 2021 | 11:02

The Matrix Re­sur­rec­tions

Lana Wachowskis tilbagevenden til sit store gennembrud starter radikalt som en metafilm, men ender konventionelt som en actionfilm uden originalens elegante koreografi.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

© Filmmagasinet Ekko