Anmeldelser

1 - 12 ud af 2057
kortfilmanmeldelse
19. okt. 2018 | 19:00

Super8 første­års­film årgang 9

Fængende film fra førsteårsstuderende kredser om magtmisbrug og afmagtsfølelse og viser, at der er masser af talent vest for Storebælt.

Serieanmeldelse
19. okt. 2018 | 00:07

Making a Murderer – sæson 2

Er den nye forsvarsadvokat samaritan eller grib? Vil sæson 2 pege på mulige gerningsmænd? Hvem er det egentlig, der ”skaber en morder”? True crime-hittet tager en interessant, men farlig drejning.

Biografanmeldelse
18. okt. 2018 | 12:13

Bad Times at the El Royale

Efter et spændende setup må thriller vende lommerne udad. Den har simpelthen ikke flere overraskelser at byde på.

Boganmeldelse
18. okt. 2018 | 07:31

Olsen Banden

Overdådig coffee table-bog beretter spændende om den populære filmseries tilblivelse fra helikopterperspektiv med nørdede neddyk i detaljer.

Biografanmeldelse
17. okt. 2018 | 19:33

Halloween

Principielt er der noget fattigt over de evindelige sequels og reboots, men David Gordon Green leverer varen med stram og subtil uhygge.

Serieanmeldelse
17. okt. 2018 | 16:48

Forever

Selv ikke i efterlivet, hvor man er blevet forenet med den eneste ene, slutter jagten på lykken, viser forfriskende original Amazon-serie.

Biografanmeldelse
17. okt. 2018 | 13:34

Kusama

Indsigtsfuld dokumentar fortæller historien om Yayoi Kusama, der trodsede hvide mænd, sexisme og egne brister for at ende som verdens bedst sælgende kvindelige kunstner.

Cph Pix 2018
15. okt. 2018 | 18:26

New Danish Directors – Upcoming (II)

Anden ombæring af Cph Pix-talentspillefilm byder på forvoksede kortfilm uden retning. Men også en skarp og ond fortælling, der sætter sig i kroppen som en kløe.

London Film Festival
15. okt. 2018 | 12:29

Fahren­heit 11/9

Michael Moore fortæller os alt det, vi vidste i forvejen med en insisterende uro og en berettiget frygt for fremtiden.

Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Serieanmeldelse
14. okt. 2018 | 22:57

Herrens veje II

I anden sæson af DR’s serie om tro og tvivl får Gud ikke engang en chance om søndagen.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

© Filmmagasinet Ekko