Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2798
Biografanmeldelse
01. maj 2017 | 16:12

Big Time

Dokumentar følger Bjarke Ingels i fem begivenhedsrige år og fungerer som en smittende og visuelt flot præsentation af den danske stjernearkitekt.

Biografanmeldelse
02. maj 2017 | 17:59

Your Name

Hvad der kunne have været et pladderromantisk melodrama bliver en mystisk-magisk animationsfilm om identitet og kærlighed.

Serieanmeldelse
02. maj 2017 | 13:38

Dear White People

En trailer fremkaldte en shitstorm og beskyldninger om racisme over for hvide. Men serien viser sig at være en både vedkommende og afvæbnende satire.

Biografanmeldelse
09. maj 2017 | 15:05

Springtur i Toscana

Rørende og smittende livsglad film om sindslidende vækker mindelser om både Thelma & Louise og Gøgereden, men har flere toner og nuancer.

Biografanmeldelse
10. maj 2017 | 15:00

Prøven

Guldpalmevinderen Cristian Mungiu udfolder elegant en skræmmende korruptionshistorie fra et Rumænien, som ikke er kommet ud af fortidens skygge.

Biografanmeldelse
11. maj 2017 | 12:08

I familiens skød

Et grynt kan indeholde både kærlighed og afsky i kroatisk familiedrama, der lever stærkest i de enkelte øjeblikke – og når vor egen Zlatko Buric er på.

Biografanmeldelse
11. maj 2017 | 10:25

Kong Arthur: Legenden om sværdet

Guy Ritchies udgave af myten om Kong Arthur placerer sig et underligt sted mellem selvhøjtideligt fantasy-epos og Tarantino’sk krimikomedie.

Biografanmeldelse
17. maj 2017 | 17:28

Cézanne og Zola

Fransk drama om venskabet mellem to store kunstnere er spækket med interessante observationer, men den sommerbugnende billedstil står i kontrast til indholdet.

Serieanmeldelse
17. maj 2017 | 00:36

The Keepers

Netflix’ nye true crime-serie går forbilledligt grundigt til værks i sagen om et uopklaret nonnemord og seksuelle overgreb i den katolske kirke.

Biografanmeldelse
23. maj 2017 | 16:39

Alt eller intet

Amerikansk ungdomsfilm spænder ben for sin egen præmis om, at teenagere kan leve et lykkeligt liv på trods af kronisk sygdom.

Serieanmeldelse
24. maj 2017 | 01:57

Twin Peaks: The Return – afsnit 1-4

Kultseriens genkomst er mere David Lynch, end man havde turdet håbe – og fuldt på højde med hans bedste værker. 

Biografanmeldelse
23. maj 2017 | 13:34

Free Fire

Talentfulde Ben Wheatley har lavet et fornøjeligt blodbad med en flok legelystne karakterskuespillere.

© Filmmagasinet Ekko