Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2798
Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 12:55

Sex Tape

Jason Segel og Cameron Diaz famler forvirret rundt i ægtesengen med alt muligt it-udstyr i en komedie, der kan mistænkes for at være en lang reklame for Apple.

Biografanmeldelse
19. aug. 2014 | 14:00

Joe

Joe er en smukt modelleret fortælling om traumatiserede tabere, og filmen er både instruktøren David Gordon Greens og skuespilleren Nicolas Cages bedste film i mange år.

Biografanmeldelse
19. aug. 2014 | 13:20

Blind

Medforfatteren til Joachim Triers mesterværker, Eskil Vogt, springer ud som instruktør med en original, morsom og rørende film, der formidler følelsen af at være blind.

Biografanmeldelse
13. aug. 2014 | 16:04

Amazonia

Dyrene er filmstjerner i denne mærkelige blanding af naturdokumentar og fiktion. Historien halter, men 3D-regnskoven er helt fænomenal.

Biografanmeldelse
13. aug. 2014 | 11:49

The Ex­pend­ables 3

Actionfilmenes oldboy-hold er tilbage med masser af øretæver og eksplosioner. Mel Gibsons skurk sørger for, at filmen er knap så rædderlig som sine forgængere.

Biografanmeldelse
12. aug. 2014 | 11:46

Magic in the Moonlight

I sit livs aften vender nihilisten Woody Allen sig mod håbet, troen og sågar den hvide magi. Magic in the Moonlight er måske en småkage mellem hans mere seriøse bagværk, men magien er til stede.

blu-ray-anmeldelse
10. aug. 2014 | 01:50

Twin Peaks – The Entire Mystery

En af årets vigtigste blu-ray-udgivelser byder på David Lynch’ surrealistiske tv-serie og prequel-spillefilmen Twin Peaks: Fire Walk With Me, der i dag står som et afgørende værk i hans karriere.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

Biografanmeldelse
06. aug. 2014 | 20:10

Hercules

Helteepos i Hollywood-format med Dwayne Johnson som blikfang er muskuløs underholdning, der lefler uheldigt for den amerikanske censur.

Biografanmeldelse
06. aug. 2014 | 16:23

Lucy

Legesyge Luc Besson er tilbage med en film, der ikke skal ses for plottets skyld, men for instruktørens humørfyldte, visuelle bombardementer.

Biografanmeldelse
05. aug. 2014 | 10:08

Det andet liv

Det andet liv er en sprællevende og artistisk ofte meget velturneret film, der bør give instruktør Jonas Elmer et fortjent comeback til dansk films centrum.

Biografanmeldelse
04. aug. 2014 | 15:03

Tracks

Mia Wasikowska leverer en ekstraordinær kraftpræstation i sit portræt af eventyreren og enspænderen Robyn Davidson, der vil krydse den australske ørken til fods.

© Filmmagasinet Ekko