Anmeldelser

3529 - 3540 ud af 3612
Serieanmeldelse
20. nov. 2021 | 10:43

Tiger King – sæson 2

Også anden sæson er et fyrværkeri af narcissisme og psykopati, men formår ikke at genskab det elektrochok, man fik ved første møde med personkredsen omkring Joe Exotic.

Biografanmeldelse
21. nov. 2021 | 13:26

Alt gik godt

François Ozon tackler livets store punktum med åbenhed og giver os en sjælden mulighed for at granske vores egen dødelighed.

Biografanmeldelse
23. nov. 2021 | 19:01

Den næst­sid­ste

Ekko Shortlist Awards-vinderen Jonas Kærup Hjort debuterer med spillefilm, der vidner om talent og store ambitioner, men skæmmes af et teatralsk formsprog.

Biografanmeldelse
23. nov. 2021 | 16:52

Last Night in Soho

De swingende 60’ere dækker over en grum virkelighed i Edgar Wrights tryllebindende gyser, hvor en ung modestuderende plages af skrækindjagende fortidsvisioner.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 21:51

The Hand of God

Med sit mest personlige og bevægende værk viser Paolo Sorrentino, at han er mindst lige så dygtig til at instruere intime scener som teatralsk stordramatik.

Serieanmeldelse
01. dec. 2021 | 07:21

Fixer

Komedieserie strander i et limbo, hvor den hverken tør udfordre publikum med langt ude scenarier eller byde på realistiske problemer for hovedpersonerne.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 16:37

Ko­me­ter­nes jul

Kendte juletraditioner blandes effektivt med videnskab og sci-fi i TV 2’s muntre og lærerige julekalender.

Biografanmeldelse
01. dec. 2021 | 09:16

Apples

Sorthumoristisk græsk drama i slægt med Yorgos Lanthimos’ film udforsker sindets og hukommelsens kringelkroge på tankevækkende vis.

Serieanmeldelse
01. dec. 2021 | 19:37

2 døgn: Et ju­le­e­ven­tyr

Særafsnit af dansk gangsterserie er fyldt med grin, action og Dejan Čukić som hysterisk underholdende stjernepsykopat.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 08:01

Julemand & Co.

Julemanden står på snowboard, facetimer med sine rensdyr og er laktoseintolerant i fransk familiefilm, der bugner af skæve påfund og morsomme løjer.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 10:00

Clifford – Den store, røde hund

New York hærges af en gigantisk hund i familiefilm, der har masser af charme, men man ender med at blive træt af det firbenede væsen.

© Filmmagasinet Ekko