Anmeldelser

3541 - 3552 ud af 4053
Serieanmeldelse
08. feb. 2017 | 10:42

Girls – sæson 6, afsnit 1-3

I den sidste sæson af det skelsættende generationsportræt fortsætter Lena Dunham seriens rebelske stil og træder for alvor frem som en af tidens vigtigste stemmer.

Boganmeldelse
10. maj 2013 | 07:59

Zentropia

De mest kontroversielle ting berøres ikke i overfladisk Zentropa-bog, der udstiller Peter Aalbæk Jensen som chefen fra Helvede.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 12:23

Gimme Danger

Jim Jarmusch’ vitale dokumentar om Iggy Pop og det fandenivoldske rockband The Stooges er den ægte vare.

Biografanmeldelse
12. feb. 2017 | 08:43

Operation Avalanche

Årets nørdedrama leger morsomt og overbevisende med den forestilling, at månelandingen var et stort svindelnummer.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 23:25

Lego Batman Filmen

Hæsblæsende perle fra Lego hudfletter superheltefilmene og lukker veloplagt luften ud af en oppustet genre.

Biografanmeldelse
09. feb. 2017 | 14:49

Fifty Shades – I mørket

Efterfølgeren i E.L. James’ erotiske Fifty Shades-univers er fantastisk underholdende. Desværre er det ikke på den gode måde.

Biografanmeldelse
15. feb. 2017 | 10:54

Guldfeber

Ramsaltet realisme, smertelig romantik og genial slapstick er ingredienserne i en af filmhistoriens største bedrifter, som holder den dag i dag.

Biografanmeldelse
15. feb. 2017 | 14:41

Al­le­ti­ders kvinder

Instruktøren Mike Mills har skabt en kærlighedserklæring til sin mor med en film, hvor selv små øjeblikke lyser af noget ægte.

Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 17:53

American Honey

Andrea Arnold forvandler en historie om forhutlede magasinsælgere til et billedskønt portræt af et sårbart USA. Shia LaBeouf brillerer som ilter løgner med nakkepisk.

Podcast-anmeldelse
15. feb. 2017 | 13:57

Home­com­ing

Amerikansk podcast-thriller opruller en nervepirrende historie om traumatiserede soldater og erindringens betydning.

Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 02:57

The Great Wall

Zhang Yimou kan koreografere blodige slag, så statister og monstre danser elegant. Men stilen er ikke længere særegen – og budskabet er tandløst.

Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 01:49

A Cure for Wellness

Gore Verbinskis sanatoriegyser er spækket med visuelt spektakulære rædsler, men meningen forsvinder som kurvand mellem hænderne.

© Filmmagasinet Ekko