Anmeldelser

25 - 36 ud af 2409
Biografanmeldelse
24. aug. 2019 | 18:21

Toy Story 4

Den suverænt smukkeste film i Pixars animationsserie frembringer tårer på kinderne og stor latter med mesterlig historie om at blive ældre.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Biografanmeldelse
21. dec. 2018 | 09:46

Hunter Killer

Ubåden gør sig godt som filmisk kulisse og symbol på Den Kolde Krig, men holder kun akkurat en tynd historie oven vande.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 09:58

Lykke-Per

Bille August er sluppet umådeligt godt fra sin smukt iscenesatte filmatisering af klassikeren om en ubøjelig ungersvend i evig krig med alverden.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 08:55

Fisherman’s Friends

Et hjertevarmt persongalleri gør britisk feelgood-komedie om en gruppe fiskere med sangtalenter til et charmerende bekendtskab.

Biografanmeldelse
05. sep. 2019 | 09:46

It del 2

Genbrug og larm er hovedingredienserne, når taberklubben igen skal slås mod den dæmoniske klovn Pennywise.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 09:47

Ser du månen, Daniel

Med skuespil i særklasse bliver den sande historie om kidnappede Daniel Rye fortalt med kunstnerisk frihed i et dansk drama af sjælden styrke.

Biografanmeldelse
02. juni 2015 | 14:24

Skyggen af en helt

Laurits Munch-Petersens eksistentielle søgen er tårevækkende, men også lovligt konstrueret, og det sætter spørgsmålstegn ved, hvad der er dramatik og virkelighed.

Biografanmeldelse
30. mar. 2017 | 00:48

Frantz

François Ozons Frantz er på overfladen et banalt og gammeldags melodrama, men dybest set handler den om mindernes betydning i en helingsproces.

© Filmmagasinet Ekko