Anmeldelser

25 - 36 ud af 2057
Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 08:42

Smallfoot

Det er ikke en ny Frost, men amerikansk animationsfilm formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde.

Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 13:35

Iqbal & Den Indiske Juvel

Det er svært at stå for den hjertevarme energi i tredje ombæring af børnebogsfilmatisering, der fornyr sig ved at rykke til Indien og fokusere på kultursammenstød.

Serieanmeldelse
17. sep. 2018 | 09:39

Maniac

True Detective-instruktøren Cary Fukunaga har med Jonah Hill og Emma Stone i spidsen skabt en syret, melankolsk og virkelig morsom komedieserie.

Biografanmeldelse
08. okt. 2018 | 09:29

Centaur

Med ekstatiske billeder skaber gribende drama om en hestetyv et universelt filmsprog, der rammer som en knytnæve i mellemgulvet.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Biografanmeldelse
09. okt. 2018 | 11:48

Te med Damerne

Charmerende gruppeportræt af fire kloge, vittige og stærke kvinder er den filmiske pendant til en hyggelig kop stærk te – med et diskret stænk whisky.

Biografanmeldelse
11. okt. 2018 | 07:59

Johnny English slår til igen

Det eneste lyspunkt i den seneste undskyldning for at give Rowan Atkinson en fed check er Emma Thompsons parodi på premierminister Theresa May.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 14:26

Un­der­ver­den

Fenar Ahmads hævndrama kæmper med troværdigheden, men som actionfilm er den en brutal Pusher for en ny generation.

Cph Pix 2018
15. okt. 2018 | 18:26

New Danish Directors – Upcoming (II)

Anden ombæring af Cph Pix-talentspillefilm byder på forvoksede kortfilm uden retning. Men også en skarp og ond fortælling, der sætter sig i kroppen som en kløe.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 10:32

Bag fjendens linjer

Stemningsfuld krigsfilm om Irlands religionskampe går helt tæt på en enkelt rekruts værste mareridt, men planter krigens angst og absurditet i os alle.

Biografanmeldelse
28. feb. 2018 | 14:35

The Florida Project

Festligt og hjerteskærende drama fra det amerikanske samfunds skyggeside er et lille mesterværk af barnlig optimisme og knivskarp visualitet.

© Filmmagasinet Ekko