Anmeldelser

25 - 36 ud af 3673
Biografanmeldelse
02. juni 2015 | 14:24

Skyggen af en helt

Laurits Munch-Petersens eksistentielle søgen er tårevækkende, men også lovligt konstrueret, og det sætter spørgsmålstegn ved, hvad der er dramatik og virkelighed.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 14:30

Don’t Worry Darling

Florence Pugh stråler som 50’er-hustru i ujævnt Hollywood-drama, hvor popstjernen Harry Styles falder katastrofalt igennem.

Biografanmeldelse
28. sep. 2022 | 09:54

Hvor flod­kreb­s­e­ne synger

Filmatisering af populær bestseller om kærlighed og mord lokker med store følelser, men er enormt pæn og anonym.

Serieanmeldelse
10. nov. 2022 | 11:26

Nissen flytter altid med

Uden at ødelægge julestemningen pensioneres den folkekære nisse Pyrus i TV 2-dokumentar, der viser berømmelsens pris.

Biografanmeldelse
16. nov. 2022 | 10:22

She Said

Drama om afsløringen af Harvey Weinsteins overgreb er en vigtig skildring af det journalistiske arbejde i en tid, hvor tiltroen til medier er hastigt dalende.

Serieanmeldelse
09. nov. 2022 | 00:53

Bad Bitch

Diêm Camilles dramakomedie tegner et modigt og nuanceret portræt af en sort kvinde, der dulmer identitetskrisen med fester og seksuelle udskejelser.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 07:53

Black Panther: Wakanda Forever

Uden at have samme gennemslagskraft som Black Panther underholder efterfølgeren med fantastiske universer og velspillende superhelte i medrivende fortælling.

Biografanmeldelse
05. okt. 2022 | 12:11

Holy Spider

Årets danske Oscar-bud er et medrivende seriemorderdrama, men især en modig anerkendelse af iranske kvinder – og præstestyrets reaktion viser, hvor vigtig filmen er.

Serieanmeldelse
28. mar. 2021 | 11:29

Guru

Simon Kvamms serie om jysk lifecoach er en elegant og næsten kærlig satire over selvhjælpsindustrien med en overraskende alvorlig slutning.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 12:16

Ingen kender dagen

Fem moralske fabler løftes til en eftertænksom mosaikfortælling i Annette K. Olesens morsomme multiplotdrama om tillid.

Biografanmeldelse
23. jan. 2013 | 20:02

Django Unchained

Tarantino fortsætter sin blodigt kontrafaktiske hævnmission og har lavet en spaghetti-southern, der er Leone værdig.

Biografanmeldelse
16. feb. 2022 | 16:32

Moonfall

Game of Thrones-stjernen John Bradley er et af få lyspunkter i sci-fi-katastrofefilm, der på tosset vis forestiller sig verdens undergang.

© Filmmagasinet Ekko