Anmeldelser

37 - 48 ud af 2057
Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Serieanmeldelse
17. sep. 2018 | 09:39

Maniac

True Detective-instruktøren Cary Fukunaga har med Jonah Hill og Emma Stone i spidsen skabt en syret, melankolsk og virkelig morsom komedieserie.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 10:32

Bag fjendens linjer

Stemningsfuld krigsfilm om Irlands religionskampe går helt tæt på en enkelt rekruts værste mareridt, men planter krigens angst og absurditet i os alle.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 14:26

Un­der­ver­den

Fenar Ahmads hævndrama kæmper med troværdigheden, men som actionfilm er den en brutal Pusher for en ny generation.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
28. feb. 2018 | 14:35

The Florida Project

Festligt og hjerteskærende drama fra det amerikanske samfunds skyggeside er et lille mesterværk af barnlig optimisme og knivskarp visualitet.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

Safe Haven

Ny Lasse Halmström-film om kvinde på flugt fra en grum fortid er mindre ophidsende end en episode af Alle vi børn i Bulderby.

Serieanmeldelse
19. juli 2017 | 16:09

Ozark

Jason Bateman er i særklasse i en psykologisk thriller-serie, der skildrer komplekse skæbner i et naturreservat og konstant overrasker seeren.

Biografanmeldelse
07. sep. 2017 | 05:37

It

Den nye filmatisering af Stephen Kings mesterværk trækker lidt for meget på splattergys, men som ungdomsfilm er den både smuk og rørende.

Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Biografanmeldelse
28. sep. 2014 | 13:51

Fa­san­dræ­ber­ne

Den romantiske hævn er benzinen i jagten på forbrydelsens element. Andet besøg i Jussi Adler-Olsens Afdeling Q er markant bedre, mere raffineret og dystert drevent fortalt end Kvinden i buret.

Biografanmeldelse
16. juni 2016 | 03:47

Now You See Me 2

En flok af de største amerikanske skuespillere er igen samlet for at trylle. Desværre insisterer filmen på at forklare alle spektakulære illusioner ihjel.

© Filmmagasinet Ekko