Anmeldelser

37 - 48 ud af 3681
Biografanmeldelse
25. nov. 2022 | 15:41

The Woman King

Viola Davis leverer en sand kraftpræstation i forfriskende fortælling fra den afrikanske side af 1800-tallets slavehandel.

Serieanmeldelse
28. mar. 2021 | 11:29

Guru

Simon Kvamms serie om jysk lifecoach er en elegant og næsten kærlig satire over selvhjælpsindustrien med en overraskende alvorlig slutning.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 10:27

Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstere

Svensk sexkomedie om sprudlende kvindefrigørelse fortæller med orgastisk vellyst en underholdende historie om at elske sig selv.

Serieanmeldelse
12. apr. 2022 | 21:57

Slow Horses

Mick Herrons første roman er blevet til forrygende labyrintisk serie tintet af britisk noir, hvor regnen er farligere end, hvad en paraply kan beskytte imod.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 14:30

Don’t Worry Darling

Florence Pugh stråler som 50’er-hustru i ujævnt Hollywood-drama, hvor popstjernen Harry Styles falder katastrofalt igennem.

Tv-anmeldelse
06. maj 2022 | 08:04

Her­lufsholms hem­me­lig­he­der

Hvis ikke rektor bliver fyret på gråt papir, eller skolen simpelthen lukkes, er der noget rivravruskende galt med etikken hertillands.

Biografanmeldelse
10. maj 2022 | 16:31

Memory

Liam Neeson går på blodigt hævntogt som lejemorder med Alzheimers i en ujævn action-thriller, der finder ondskaben i den korrumperede overklasse.

Serieanmeldelse
21. okt. 2022 | 13:35

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix-serien, der advarer mod idoldyrkelse af seriemordere, forfalder selv til kvalm fascination af en nekrofil kannibal.

Serieanmeldelse
01. aug. 2016 | 12:03

Skam – sæson 1 og 2

Norsk netserie giver et frisk indblik i ungdomskulturen i Oslo og fortæller både rørende og realistiske historier.

Biografanmeldelse
05. okt. 2022 | 12:11

Holy Spider

Årets danske Oscar-bud er et medrivende seriemorderdrama, men især en modig anerkendelse af iranske kvinder – og præstestyrets reaktion viser, hvor vigtig filmen er.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 14:29

Fer­sken­lun­den i Ca­ta­lo­ni­en

Spansk drama med blændende skuespil er en kærkommen påmindelse om de konsekvenser, det har for mange generationer, når eksistensgrundlag forsvinder.

© Filmmagasinet Ekko