Anmeldelser

1 - 12 ud af 4197
Biografanmeldelse
15. apr. 2024 | 23:17

Lupin III: Cag­li­o­stros borg

Hayao Miyazakis spillefilmdebut om storsvindleren Lupin er en festlig kupfilm, der varsler mesterinstruktørens besnærende fortællestil og detaljerigdom.

Serieanmeldelse
15. apr. 2024 | 22:21

The Sym­path­izer

Park Chan-wook og Don McKellars spionageserie under Vietnam-krigen er en forførende og forvirrende fortælling om identitet og storpolitik.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2024 | 10:08

Min arv bor i dig

Sjældent har man set noget så roligt chokerende, så ægte ærligt og så autentisk råt som Roja Pakaris selvbiografiske dokumentar om sin sygdom og søn.

Streaminganmeldelse
14. apr. 2024 | 15:12

Scoop

Filmen om prins Andrews katastrofale soloulykke af et tv-interview er velspillet, men kan ikke matche den ægte vare.

Biografanmeldelse
14. apr. 2024 | 09:20

Fire døtre

Genopførelse af traumatiske øjeblikke i en tunesisk familie skaber lydhørhed og viser gribende, hvordan filmkunsten kan være en katalysator for forandring.

Biografanmeldelse
11. apr. 2024 | 22:54

Civil War

Ex Machina-instruktør viser amerikansk borgerkrig som både afstumpet ondskab og adrenalinpumpende stålstorm i action-blockbuster, som det føles forkert at spise popcorn til.

Serieanmeldelse
11. apr. 2024 | 00:59

Orkestret – Sæson 2

Karaktererne står bomstille og udvikler sig alligevel i anden sæson af Mikkel Munch-Fals’ usædvanligt vellykkede serie, der byder på uventet satire over velfærdssamfundets falliterklæring.

Biografanmeldelse
10. apr. 2024 | 20:26

Back to Black

Biopic om Amy Winehouse bringer åndeløst imponerende sangeren tilbage til livet, men blot for at slå hende ihjel igen.

Biografanmeldelse
09. apr. 2024 | 07:49

Arne Alligator og jung­le­ven­ner­ne

Det er ren hygge, når YouTube-fænomenet Arne Alligator hopper fra smartphonen til biograflærredet for at begive sig ud på fornøjelige eventyr med sunde værdier.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2024 | 15:54

20 dage i Mariupol

Man kan pludselig næsten ikke trække vejret, skriver vor anmelder om den mesterlige dokumentation af rædslerne i Ruslands krig mod Ukraine.

Streaminganmeldelse
05. apr. 2024 | 09:45

Spermwor­ld

Sæddonation på nettet i USA bliver udfoldet som en inderlig og samfundskritisk fortælling om social ulighed og retten til forældreskab.

Biografanmeldelse
04. apr. 2024 | 16:08

Rød himmel

Christian Petzold leverer et virkelig morsomt portræt af en forfatters selvcentrerede lilleverden og et knapt så overbevisende billede af den store katastrofe.

© Filmmagasinet Ekko