Anmeldelser

61 - 72 ud af 4132
Streaminganmeldelse
26. jan. 2024 | 14:53

Ferrari

Adam Driver er magnetisk som gambler med benzin i hjerteblodet i Michael Manns bedste film længe.

Streaminganmeldelse
11. sep. 2023 | 15:20

Ehrengard: For­fø­rel­sens kunst

Blixens formidable forvekslingskomedie bliver i Bille Augusts hænder en dragende fortælling om mødet mellem kølig kvindelist og feminin mandlig forførelse.

festivalanmeldelse
22. feb. 2024 | 21:14

Des Teufels Bad

Historisk depressionsgyser af instruktørerne bag Goodnight Mommy er et knugende intenst eksempel på historiens oversete kvindeskæbner.

Serieanmeldelse
08. jan. 2024 | 09:34

Blue Lights

Politikrimiens tilbagevendende tema om venskab og sammenhold på tværs af klasse og religion understreges i spændende kvalitetsserie fra nordirske Belfast.

Biografanmeldelse
21. jan. 2024 | 13:49

Hånd­te­ring af udøde

Norsk zombiegyser er bedst, når den bruger de dødes pludselige genkomst til at udforske de pårørendes sorgreaktioner.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 09:48

Den skyldige

Gustav Möllers debutfilm udfolder opfindsomt et nervepirrende gidseldrama og er så fremragende, at instruktøren må betegnes som dansk films førende spændingsmager.

Serieanmeldelse
14. jan. 2024 | 23:01

True Detective: Night Country

Fjerde sæson er bedre end de to forrige, men Jodie Foster overspiller, og for mange spor ender blindt i den tilsneede og overvurderede serie.

Biografanmeldelse
13. sep. 2023 | 22:45

Re­tri­bu­tion

Liam Neeson er fanget i en ond cirkel med generiske, adrenalinpumpende actionfilm, som tydeligvis ikke kan få hans puls til at stige.

Biografanmeldelse
19. jan. 2024 | 16:48

Farven lilla

Glæden i de ekvilibristiske shownumre clasher med de grueligt mange rædsler i musicalversionen af skelsættende roman.

festivalanmeldelse
01. sep. 2023 | 16:00

Bastarden

Danmarks Guldløve-håb er en medrivende fortidswestern og et triumferende comeback for en instruktør, der har været alt for længe væk.

Biografanmeldelse
25. maj 2016 | 14:14

Den unge Zlatan

Det giver ikke længere intellektuelle point at være uinteresseret i sport, konstaterer Lars Bukdahl, hvorefter han kaster sig over dokumentaren om fodboldstjernen Zlatan, som han ikke kan blive klog på.

Serieanmeldelse
04. jan. 2024 | 10:58

The Curse

Serie stikker fingeren ned i den venstreorienterede amerikaners skyld over egne privilegier, og det er vidunderligt pinefuldt at overvære.

© Filmmagasinet Ekko