Anmeldelser

37 - 48 ud af 4132
Streaminganmeldelse
20. feb. 2024 | 07:29

Majas løfte

Sjældent har lyden af en telefonsvarer været så smertefuld i medrivende dansk telefon-thriller, der formidler den hjerteløse følelse af utaknemmelighed.

Streaminganmeldelse
08. jan. 2024 | 10:55

Saltburn

Man får det indtryk, at instruktøren bag Promising Young Woman har givet sig selv det benspænd, at Barry Keoghan skal gøre noget seksuelt grænseoverskridende hvert kvarter.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Hyp­no­ti­sø­ren

Lasse Halmströms comeback i svensk film er en effektiv thriller, der forsumper i scener fra et ægteskab.

Streaminganmeldelse
08. jan. 2024 | 10:55

Saltburn

Man får det indtryk, at instruktøren bag Promising Young Woman har givet sig selv det benspænd, at Barry Keoghan skal gøre noget seksuelt grænseoverskridende hvert kvarter.

Biografanmeldelse
05. jan. 2024 | 10:06

The Holdovers

Instruktøren bag Sideways har skabt en virkelig morsom, rasende intelligent og uendeligt længselsfuld film om en ensom kostskolelærer i 70’erne.

Biografanmeldelse
25. maj 2021 | 11:27

Marco Effekten

Ulrich Thomsens desillusionerede Carl Mørck er den helt store gevinst i billedskaberen Martin Zandvliets Afdeling Q-fornyelse, der er mere original end decideret insisterende.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2023 | 19:24

Leave the World Behind

Angsten vækkes effektivt til live i usædvanlig spændingsfilm, der viser, hvor afhængige vi er af moderne teknologi.

Biografanmeldelse
17. dec. 2018 | 06:24

Ága

Drama fra et af de mest afsidesliggende steder på planeten er en gribende beretning om sorg og syndsforladelse, der formidabelt fortælles med billedsymbolik og drømmelogik.

Biografanmeldelse
10. dec. 2023 | 20:42

Nat­te­vag­ten – Dæmoner går i arv

Værdig fortsættelse af en af 90’ernes mest banebrydende danske film, og Ole Bornedals sans for slående billeder og krybende uhygge er lige så overvældende som nogensinde.

kortfilmanmeldelse
22. feb. 2024 | 11:50

Ridder lykke

Som Oscar-kortfilm er Ridder Lykke nærmest fejlfri med sin klassiske fortællekunst og mildt rørende hyldest til selvopholdelsesdriften.

Biografanmeldelse
21. sep. 2023 | 11:27

Ma­de­le­i­nes Paris

Forrygende kemi mellem skuespillerne i morsomt og engagerende drama om en ældre kvindes sidste køretur igennem Paris inden plejehjemmet.

Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 21:05

Ikke et ord

Efter lovende start sætter mordmysterie i provinsen sig imellem to stole, mens replikkerne er som vejskilte, der peger fremad i et plot.

© Filmmagasinet Ekko