Anmeldelser

For tag: amazon
1 - 12 ud af 21
Streaminganmeldelse
09. mar. 2021 | 18:40

Coming 2 America

Fortsættelsen af kultkomedie er næsten mere en genindspilning, men gensynet med Eddie Murphy byder på morsomme øjeblikke med hjertet på rette sted.

Serieanmeldelse
21. okt. 2019 | 16:41

Modern Love

Kærligheden sprudler i storbyen i munter antologiserie, men skildringen af minoriteter virker bedaget.

Serieanmeldelse
18. sep. 2019 | 09:47

Helved

Sjov idé og effektiv scenografi er ikke nok til at redde tåkrummende overspillet komedie om et familiehelvede i Jylland.

Streaminganmeldelse
01. aug. 2022 | 14:57

Thirteen Lives

Hollywood-drama om redningsaktionen i en thailandsk grotte har stjerner som Viggo Mortensen på rollelisten, men er en medrivende hyldest til den fælles indsats.

Serieanmeldelse
18. sep. 2019 | 09:47

Helved

Sjov idé og effektiv scenografi er ikke nok til at redde tåkrummende overspillet komedie om et familiehelvede i Jylland.

Serieanmeldelse
14. nov. 2020 | 21:06

Truth Seekers

Nick Frost træder et skridt frem og Simon Pegg ét tilbage i en okkult detektivserie, der med lån fra Doctor Who og X-Files er mere munter end morsom.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2020 | 22:06

Mangrove

Hvis resten af antologiserien Small Axe holder niveauet fra den første spillefilm, er det ikke bare et højdepunkt i Steve McQueens karriere, men også et hovedværk i moderne filmkunst.

Streaminganmeldelse
13. jan. 2021 | 13:04

One Night in Miami

En fiktiv fest for fire sorte, amerikanske pionerer efter Cassius Clays verdensmesterskab i 1964 er et fremragende politisk kammerspil med en bismag af tragedie.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 20:42

Time

Det er sært livsbekræftende at se livet udfoldet på trods, når en mor, hvis mand sidder i fængsel, over tyve år opdrager seks børn til at blive mønsterbrydere.

Streaminganmeldelse
29. apr. 2021 | 07:13

Without Remorse

Intens actionfilm fra holdet bag Sicario giver Michael B. Jordan mulighed for at flekse sine skuespilmuskler i Tom Clancy-filmatisering.

Serieanmeldelse
22. maj 2021 | 09:38

The Un­der­ground Railroad

Oscar-vinderen Barry Jenkins har skabt en billedskøn serie, der tager livtag med USA’s blodige fortid og er en kærkommen reminder om de uhyrligheder, som trækker tråde til nutiden.

Streaminganmeldelse
31. maj 2021 | 18:56

The Maur­it­ani­an

Konsekvenserne af ”krigen mod terror” skildres med kvalmende styrke i retssalsdrama, hvor en mistænkt i Guantanamo-lejren udsættes for brutal tortur.

© Filmmagasinet Ekko