Anmeldelser

For tag: animation
13 - 24 ud af 29
Biografanmeldelse
03. dec. 2019 | 05:37

F for får 2: Får­ma­ged­don

Verdens sødeste får fra Aardman Animations er tilbage i en charmerende toer, der faktisk er bedre end etteren.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 13:32

Felix på vilde eventyr

Kinesisk animationsfilm om kattenes vilde liv er underholdende og dybsindigt guf for fans af Pixars eventyrlige universer.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 16:47

Mi­ni­sek­ter­ne – På nye eventyr

Der er fantasifuld animation i bjergtagende eventyr, hvor de mindste væsener oplever de største dramaer.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 08:42

Smallfoot

Det er ikke en ny Frost, men amerikansk animationsfilm formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 22:55

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Norsk børnefilm med den karismatiske Kaptajn Sabeltand er fyldt med action og slapstick-humor, men kunne godt have udfordret sit unge publikum.

Biografanmeldelse
12. juni 2020 | 03:20

SamSam

Succesfuld fransk-belgisk tv-serie har trods et væld af sjove og kreative figurer svært ved at klare springet til det store lærred.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Biografanmeldelse
11. apr. 2019 | 01:16

Den even­tyr­li­ge park

Børnefilm balancerer mellem sprudlende fantasi og den barske virkelighed, men gør én mere rundtosset end bevæget.

Biografanmeldelse
27. feb. 2019 | 18:23

Pjuske flyver fra reden

Sympatisk animationsfilm er fyldt med charmerende figurer, men genbruger de samme tricks lidt for ofte.

© Filmmagasinet Ekko