Anmeldelser

For tag: animation
1 - 12 ud af 23
Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 23:57

Pelle Haleløs

Den svenske børnebogsklassiker vender tilbage til det store lærred i en fornøjelig eksplosion af farver, musik og godhjertede budskaber.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 12:22

Den utrolige historie om den kæm­pe­sto­re pære

Det er lykkedes at omsætte Jakob Martin Strids finurlige og flotte billedbog til det store lærred, så det er en fornøjelse for alle aldre.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

kortfilmanmeldelse
20. feb. 2020 | 12:29

The Animation Workshop 2020

Mørke dystopier, socialrealisme og videnskabens forunderlige verden mødes i film fra animationsuddannelse, der varsler en spændende fremtid for dansk animation.

Biografanmeldelse
03. jan. 2020 | 19:39

Bjørnene fra Sicilien

Fransk-italiensk animationsfilm er visuelt forfriskende og løfter sig over det gængse børneeventyr med en sammensat tematik om grådighed og klimaflygtninge.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Biografanmeldelse
04. feb. 2020 | 10:29

Spioner på missioner

Underholdende spionfilm fortæller en overbevisende historie i børnehøjde om problemerne med vold, så alle kan forstå det.

Biografanmeldelse
01. juni 2016 | 23:33

Robinson Crusoe

På trods af flotte effekter lider de belgiske 3D-pionerer nWave Studios skibbrud med Robinson Crusoe, der er uopfindsom, kedelig og uden en eneste original joke.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

© Filmmagasinet Ekko