Anmeldelser

For tag: animation
13 - 24 ud af 29
kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 13:32

Felix på vilde eventyr

Kinesisk animationsfilm om kattenes vilde liv er underholdende og dybsindigt guf for fans af Pixars eventyrlige universer.

Biografanmeldelse
03. jan. 2020 | 19:39

Bjørnene fra Sicilien

Fransk-italiensk animationsfilm er visuelt forfriskende og løfter sig over det gængse børneeventyr med en sammensat tematik om grådighed og klimaflygtninge.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 12:22

Den utrolige historie om den kæm­pe­sto­re pære

Det er lykkedes at omsætte Jakob Martin Strids finurlige og flotte billedbog til det store lærred, så det er en fornøjelse for alle aldre.

Biografanmeldelse
27. feb. 2019 | 18:23

Pjuske flyver fra reden

Sympatisk animationsfilm er fyldt med charmerende figurer, men genbruger de samme tricks lidt for ofte.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 16:47

Mi­ni­sek­ter­ne – På nye eventyr

Der er fantasifuld animation i bjergtagende eventyr, hvor de mindste væsener oplever de største dramaer.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 17:41

Brandmand Sam – Klar til action!

Børnefilm rammer helt forbi målgruppen med bragende action og alvorlige emner, som de færreste børn vil have mulighed for at forstå.

kortfilmanmeldelse
20. feb. 2020 | 12:29

The Animation Workshop 2020

Mørke dystopier, socialrealisme og videnskabens forunderlige verden mødes i film fra animationsuddannelse, der varsler en spændende fremtid for dansk animation.

© Filmmagasinet Ekko