Anmeldelser

For tag: cph pix
1 - 12 ud af 34
Biografanmeldelse
07. dec. 2020 | 17:53

The Trouble with Nature

Danske Illum Jacobi demonstrerer underholdende og intelligent, at mennesket aldrig kan herske over naturen i satirisk film om autentisk filosof.

Streaminganmeldelse
07. dec. 2020 | 16:58

Psykose i Stockholm

Svensk-dansk debutfilm skaber et dragende univers i historien om en piges fødselsdagstur med sin psykisk syge mor.

Cph Pix 2018
15. okt. 2018 | 18:26

New Danish Directors – Upcoming (II)

Anden ombæring af Cph Pix-talentspillefilm byder på forvoksede kortfilm uden retning. Men også en skarp og ond fortælling, der sætter sig i kroppen som en kløe.

Cph Pix 2018
05. okt. 2018 | 13:21

New Danish Directors – Upcoming (I)

Debutanterne på årets Cph Pix-festival har masser af gåpåmod, men der er langt mellem snapsene i første halvdel af Upcoming-serien.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 21:44

The Rider

Drømme bliver knust i følsom western, der med inspiration fra nutidens vilde Vesten omskriver legenden om den ensomme cowboy.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 17:31

Galveston

Filmatisering af True Detective-skaberens roman dyrker sydstaternes melankoli, men savner gennemslagskraft.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 11:18

Genesis

Fransk ungdomsdrama er intenst og underspillet, når der dykkes ned i de unges komplicerede sind og stormende følelser.

Cph Pix 2018
04. okt. 2018 | 10:11

Blind Spot

Skuespiller Tuva Novotny springer ud som instruktør med et intenst hospitalsdrama om forældre i sorg og afmagt, der er blevet honoreret med hovedprisen på Cph Pix.

Cph Pix 2018
02. okt. 2018 | 11:10

In Fabric

I sin gyserkomedie har Peter Strickland et godt øje for virkelighedens absurditeter og finder humoren i en forbandet rød kjole, som Sidse Babett Knudsen bærer undervejs.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 22:40

The Outlaws

Sydkoreansk action-thriller har ikke store ambitioner, men holdes oven vande af en hovedperson, der er lige så karismatisk, som hans overarme er store.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 20:36

Funan

Prisvindende animationsfilm genfortæller bevægende den frygtelige historie om 70’ernes kommunistiske folkemord i Cambodja.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 08:40

Leave No Trace

Instruktøren bag Winter’s Bone skaber store følelser med små armbevægelser i en flugt-til-vildmarken-fortælling kombineret med opfindsomt ungdomsdrama.

© Filmmagasinet Ekko