Anmeldelser

For tag: dakota johnson
1 - 9 ud af 9
Streaminganmeldelse
17. juni 2022 | 16:28

Cha Cha Real Smooth

Et skuespillertalent sendt fra himlen debuterer i ung instruktørs hjertevarme drama om jødisk festdans, autisme og knuste hjerter.

Biografanmeldelse
06. mar. 2022 | 23:45

The Lost Daughter

Olivia Colman og Jessie Buckley skaber sammen en kompleks kvindekarakter i Maggie Gyllenhaals nådesløst medrivende debutfilm om mangelfuldt moderskab.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 07:32

The High Note

Tracee Ellis Ross – datter af Diana Ross – stjæler billedet i fornøjelig komedie om en krævende diva og hendes opofrende assistent i Hollywood, hvor succes har en høj pris.

Biografanmeldelse
08. mar. 2020 | 19:43

The Peanut Butter Falcon

Der er både humor og sydstatscharme i underholdende film om outsidere, som finder hinanden gennem løjer og eskapader på en flodtur. 

Biografanmeldelse
14. nov. 2018 | 01:26

Suspiria

Luca Guadagninos dansegyser er en storladen skuffelse, der i modsætning til originalen dirrer og pirrer uden rigtigt at stikke kniven ind.

Biografanmeldelse
18. okt. 2018 | 12:13

Bad Times at the El Royale

Efter et spændende setup må thriller vende lommerne udad. Den har simpelthen ikke flere overraskelser at byde på.

Biografanmeldelse
11. feb. 2018 | 10:55

Fifty Shades – Fri

Selv billetmanden erkender, at det er en skandale at lægge lærred til sådan noget lort. Men måske skal man som mand bare lukke øjnene og læne sig tilbage?

Biografanmeldelse
09. feb. 2017 | 14:49

Fifty Shades – I mørket

Efterfølgeren i E.L. James’ erotiske Fifty Shades-univers er fantastisk underholdende. Desværre er det ikke på den gode måde.

Biografanmeldelse
11. feb. 2015 | 17:32

Fifty Shades of Grey

Filmatiseringen af den våde husmor-drøm dyrker en pervers parforholds-dynamik, mens s/m-scenerne efterlader én skuffende tør i trussen.

© Filmmagasinet Ekko