Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 16
Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3, afsnit 1 og 2

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Tv-anmeldelse
06. dec. 2017 | 19:45

Be­sæt­tel­sens danske film­kon­ger

Der lægges op til et kæmpe medløberdrama, men to DRK-programmer om nazi-venlige filmbosser skyder gråspurve med kanoner og er fyldt med fejl.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
16. dec. 2018 | 23:36

Herrens veje II

Fremragende skuespillere og billedskøn fotografering kunne i sidste ende ikke redde Adam Prices alvorstunge præsteserie fra kedsomheden.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 15:16

Historien om Danmark – sæson 2

DR’s omdiskuterede serie om Danmarkshistorien forener oplysning og underholdning, så det er en ren fryd for os hjemme i stuerne.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2019 | 10:11

Leaving Neverland

Dan Reeds dokumentar viser overbevisende, at ”børnenes ven” Michael Jackson voldtog og hjernevaskede sine alleryngste fans bag lukkede døre i sit pædofile legeland.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 20:57

Min oldefars historier

Venlig og velmenende miniserie til de yngste seere appellerer mere til forældrenes dårlige computerskærmsamvittighed.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

© Filmmagasinet Ekko