Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 21
Serieanmeldelse
06. okt. 2019 | 09:17

Fred til lands

DR’s forrygende spændende og velspillede nye serie byder på et minisamfund med et netværk af fortrængninger og hemmeligheder.

Serieanmeldelse
14. okt. 2019 | 19:08

Dog­gysty­le – sæson 2

Trods menstruationsblod i panden savner man ravage i Astas provinseventyr, der er gået hen og blevet nærmest idyllisk.

Tv-anmeldelse
11. okt. 2019 | 09:19

Emilie Meng – en ef­ter­forsk­ning går galt

Med dygtig journalistik dokumenterer serie på DR politiets chokerende svigt og ubegribelige dumhed, som bør få konsekvenser for politiinspektøren.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3, afsnit 1 og 2

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Serieanmeldelse
17. apr. 2019 | 20:49

Se­xankla­ger­ne mod R. Kelly

Kvalmefremkaldende tv-dokumentar om overgrebsanklagerne mod R’n’B-stjernen R. Kelly leverer et overbevisende argument for ikke at adskille kunsten og kunstneren.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

© Filmmagasinet Ekko