Anmeldelser

For tag: danmarks radio
73 - 84 ud af 101
Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3, afsnit 1 og 2

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Tv-anmeldelse
23. nov. 2012 | 08:00

Tyveriet af Afrika

Der er indignation fra væg til væg, når Christoffer Guldbrandsen køligt fremlægger en hårrejsende, forudsigelig trist og aktuel historie om vestlig udbytning af Afrika.

Serieanmeldelse
21. maj 2022 | 21:00

Ellen imellem

DR giver forbilledligt taletid til marginaliserede og udskammede folk, men spørgsmålet er, om forskere er blevet bondefanget.

Serieanmeldelse
03. sep. 2021 | 16:30

Fredløs

Trods et legende billedsprog er femten minutters afsnit ikke nok til at nuancere kulturmødet i DR’s nye dramaserie.

Serieanmeldelse
31. maj 2021 | 11:18

Too Close

Britisk krimidrama skildrer samspilsramte mødre i en mandsdomineret verden, men miniserieformatet har svært ved at rumme de store ambitioner.

Serieanmeldelse
16. mar. 2021 | 10:43

Under over­fla­den

Danskere og tyskere er kulturelt ligeværdige i sommerlækker serie, hvor der bliver trådt for meget vande.

Serieanmeldelse
24. feb. 2021 | 12:22

Kænguru­myste­ri­et

En journalists jagt på stjålne kænguruer udvikler sig fra true crime-parodi til et medrivende mysterium, men hovedpersonen tager for meget fokus.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 17:39

Mit livs kunst – med Martin Bigum

DR-serie om kanalens egen kunststjerne er fornøjeligt orkestreret, men den krukkede hovedpersons ordguirlander bliver hurtigt for meget.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 23:07

En rigtig vejrmand

Opfindsomt satirefænomen er tilbage i en DR-serie, der trods morsomme situationer har svært ved at skabe en sammenhængende historie.

© Filmmagasinet Ekko