Anmeldelser

For tag: disney
1 - 12 ud af 29
Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Serieanmeldelse
19. nov. 2020 | 20:38

Marvel 616

Dokumentarserie på Disney+ om superhelte-imperiet Marvel dykker ned i den fascinerende historie, men minder rigeligt om propaganda.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Streaminganmeldelse
13. sep. 2020 | 02:47

Mulan

Live-action-udgaven af den populære animationsfilm er et hæsblæsende filmeventyr, der slår et slag for frihed og ligestilling.

Biografanmeldelse
22. dec. 2019 | 00:07

Frost 2

Vand med hukommelse er en af de få nyskabelser i opfølgeren til megasuccesen Frost, men Elsa, Olaf og de andre figurer er stadig umådeligt godt selskab.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 22:47

Aladdin

Der er intet nyt under den arabiske sol i Disneys seneste genindspilning, men Will Smith liver op i historien om gadeknøsen og ånden i lampen.

Biografanmeldelse
24. apr. 2019 | 00:00

Avengers: Endgame

Afslutningen på Marvel Cinematic Universe er ikke bare den vildeste superhelte-rutsjebanetur nogensinde. Den har også hjerte og en moral, alle bør stræbe efter. 

Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 23:30

Dumbo

Noget af enkelheden og tidløsheden går tabt, men til gengæld er Tim Burtons genindspilning et festfyrværkeri af sprudlende farver og godt humør.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 20:37

Vilde Rolf smadrer in­ter­net­tet

Disney sender Rolf på et underholdende eventyr i cyberspace, men stikket bliver trukket ud for tidligt.

Biografanmeldelse
01. nov. 2018 | 07:52

Nød­dek­næk­ke­ren og de fire kon­ge­ri­ger

Disneys version af klassisk julefortælling har imponerende scenografi, men det bliver næsten for meget af det gode.

© Filmmagasinet Ekko