Anmeldelser

For tag: downton abbey
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 22:46

Downton Abbey: En ny æra

Fremragende skuespil og overdådig udsmykning bliver overskygget af Hollywood-spekulationer i fortsættelse af britisk succes.

Serieanmeldelse
20. jan. 2022 | 16:10

The Gilded Age

Med visuelt flot kostumedrama om 1880’ernes New York prøver manden bag Downton Abbey forgæves at forny genren med moderne samfundskritik.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 17:20

Bogtyven

Endnu en Nazi-film forsøger at spinde gåsehudsfremkaldende drama på Verdenskrigens gru. Men bogforlæggets hyldest til litteraturen kammer over i kitsch med tysk dummkopf-accent.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 16:28

Pad­ding­ton

Den elskelige bjørn Paddington er tilbage i en charmerende, sjov og gennemsympatisk film, der oven i købet leverer en relevant britisk samfundskritik.

Tv-anmeldelse
29. sep. 2015 | 16:05

Downton Abbey – sæson 6, afsnit 1-2

Klasserne er under opbrud i sjette og sidste sæson af det engelske periodedrama, der overbevisende udfolder en universel historie om krig og kærlighed.

Biografanmeldelse
09. okt. 2018 | 11:48

Te med Damerne

Charmerende gruppeportræt af fire kloge, vittige og stærke kvinder er den filmiske pendant til en hyggelig kop stærk te – med et diskret stænk whisky.

Biografanmeldelse
22. sep. 2019 | 22:02

Downton Abbey

Filmafslutningen på britisk successerie skruer helt op for den royale hygge, men nytilkomne vil undre sig over begejstringen for sølvpolering.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 11:03

The Riot Club

Lone Scherfig åbner porten til Englands sekteriske universitets-broderskaber, og ud vælter skandalerne. Hun angriber de konservative, engelske traditioner med forfriskende dansk mod.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 09:09

Den usynlige kvinde

Ralph Fiennes’ smittende portræt af Charles Dickens og hans hemmelige elskerinde ser stort på historiebøgerne og kæler i stedet for den store historie.

© Filmmagasinet Ekko